ATB koncerto atgarsiai: komplimetai Lietuvos publikai ir nuostaba dėl mažo Palangos oro uosto

Ilgąjį savaitgalį viena pagrindinių šokių muzikos mylėtojų susibūrimo vietų Lietuvos pajūryje tapęs festivalis „Labas Festas“ išlaikė didžiausio šokių muzikos renginio Lietuvoje vardą, išsiskyrė dėmesiu Palangos, kurios paplūdimyje vyko linksmybės, aplinkai bei pasirūpino kokybiškų ir atsakingų pramogų programa. Renginio metu iš beveik 9 tūkstančių lankytojų tik vienu atveju drausminti prireikė policijos pagalbos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2012, 5:03 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 6:05 AM

Pagrindiniu festivalio „Labas Festas“ akcentu tapo vokiečių didžėjaus ir trance muzikos prodiuserio ATB pasirodymas. Organizatorių teigimu, ATB puikiai įvertino į renginį atkeliavusią publiką. „Paplūdimio festivalis paliko man labai gerą įspūdį. Išties neįtikėtina groti tokioje vietoje, kur vienoje pusėje – kopos, kitoje jūra. Džiaugiuosi, kad dalyvavo smagus jaunimas, kuris susirinko būtent dėl muzikos. Vienas geriausių dalykų tas, kad lietus neišbaidė klausytojų. Kitose šalyse, ko gero, prapliupus lietui renginys būtų tuoj pat ir pasibaigęs, tad mane nustebino, jog klausytojai liko iki pat mano seto pabaigos, net ir merkiami lietaus. Seniai laukiau sugrįžimo į Baltijos šalis ir esu laimingas, kad galėjau aplankyti būtent Palangą“, – po kelionės įspūdžiais dalijosi žinomas atlikėjas.

Pasak renginyje taip pat grojusio lietuvių šokių muzikos scenos pažibos, didžėjaus Igno, ATB laukė savo viešnagės ir dar prieš atvykdamas nemažai klausinėjo apie būsimas linksmybes, renginio detales. Deja, dėl vasarą beveik kasdien vykstančių jo pasirodymų vokiečiui nepavyko ilgėliau pasimėgauti Palanga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.