Trečioje akustinių gitarų stovykloje „Live Camp“ pasirodys dar gausesnis būrys atlikėjų

Liepos 13–14 dienomis Bražuolės stovyklavietėje netoli Vilniaus palapines vėl išskleis akustinių gitarų stovykla „Live Camp“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2012, 1:06 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 6:18 AM

Visai neseniai jaunų Lietuvos roko grupių dainų rinkinį pristatęs „Liverpool“ judėjimas tęsia vasaros tradicija tampantį projektą ir jau trečią kartą į Neries regioninį parką kviečia rinktis akustinių gitarų mėgėjus ir atlikėjus.

„Live Camp“ tęsiasi dvi paras. Pirmasis vakaras bus skirtas „atvirai scenai“ ir visiems norintiems joje groti. Antrąjį, šeštadienio, vakarą akustiniais pasirodymais džiugins net šešios grupės: „Up-Lifters“, „Electric Lady“, „The Deflux“, „The Dominoes“, „Stiffer“ ir „Karma“.

„Mums ilgą laiką trūko nedidelio akustinio festivalio. Organizuodami „Live Camp“ įsitikinome, kad jaukus paprastumas pasiteisina. Kartą renginyje apsilankiusieji kitąmet grįžta su didesne draugų kompanija, o norą dalyvauti kasmet pareiškia vis daugiau atlikėjų“, – pasakoja vienas iš stovyklos sumanytojų Laurynas Zibolis.

„Nesiekiame „Live Camp“ išauginti į didelį komercinį festivalį. Todėl ir vadiname jį stovykla, kurios pagrindas visuomet bus laužas, gitara ir draugai“, – aiškina idėjos bendraautoris Evaldas Taroza.

Stovyklautojų tradiciškai lauks daug gyvai atliekamos muzikos, malonus poilsis jaukiame Neries regioniniame parke, aktyvios pramogos dieną ir visų itin pamėgti naktiniai siaubo žygiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.