KONKURSAS. Lrytas.lt skaitytojams – galimybė susitikti su dainininku Stingu

Garsusis britų dainininkas Stingas liepos 31 dieną surengs koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje. Artėjant šiam įspūdingam renginiui, lrytas.lt savo skaitytojams siūlo ypatingą galimybę – keturiems konkurso dalyviams koncerto rengėjai „BDG Music“ padovanos bilietus į koncertą, o taip pat – progą susitikti su ne vieną melomanų kartą sužavėjusiu atlikėju.

Garsusis britų dainininkas Stingas liepos 31 dieną surengs koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje.
Garsusis britų dainininkas Stingas liepos 31 dieną surengs koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 12, 2012, 11:47 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 5:37 AM

Į pasaulinių gastrolių „Back To Bass“ maršrutą Kauną įtraukęs artistas dviejų valandų trukmės koncerte atliks populiariausius per ketvirtį amžiaus trunkančią solinę karjerą ir iki tol su grupe „The Police“ sukurtus hitus - „Every Little Thing She Does Is Magic“, „Every Breath You Take“, „Fragile“, „Shape Of My Heart“ ir daugybę kitų.

Pernai 60-ąjį gimtadienį įspūdingu koncertu Niujorke pažymėjęs Stingas iki šiol išlieka geros muzikos mėgėjų dėmesio centre – vasaros pradžioje baigė didžiulio populiarumo sulaukusias gastroles JAV, o iki liepos pabaigos koncertuos Europos arenose ir festivaliuose.

Keturi lrytas.lt skaitytojai laimės bilietą į koncertą ir kvietimą į renginio dieną įvyksiantį susitikimą su Stingu, kurio metu galės paspausti ranką dainininkui ir gauti jo autografą.

Norintys dalyvauti konkurse skaitytojai kviečiami elektroninio pašto adresu pramogos@lrytas.lt atsiųsti laišką, kuriame paminėtų savo mėgstamiausią Stingo repertuaro dainą ir nurodytų, kuo ji ypatinga. Laiško pavadinime/temoje įrašykite "Stingas".

Konkurso dalyvių laiškų lauksime iki liepos 17 dienos 10 val. ryto. Laiškuose nepamirškite paminėti savo vardo, pavardės, telefono numerio ir amžiaus. Su konkurso laimėtojais susisieksime asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?