„Freaks On Floor“ įrodė, kad gerą muziką galima kurti ir Lietuvoje

Ekstravagantiška roko grupė „Freaks On Floor“, dažnai lyginama su tokiomis garsiomis grupėmis kaip „Red Hot Chili Peppers“ ar „Pearl Jam“, penktadienį siautė Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimo (PLJS) scenoje.

Grupės lyderis J. Jarutis Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime jautėsi jaukiai.<br>D. Umbrasas
Grupės lyderis J. Jarutis Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime jautėsi jaukiai.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jul 14, 2012, 6:02 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:58 AM

Gal todėl, kad grupė dažnai lyginama su tokiomis užsienio legendomis, vokalistas Justinas Jarutis teigė nemanantis, kad emigracija neigiamas reiškinys.

Grupė tikino, kad jie itin mėgaujasi renginiu. Labiausiai juos pradžiugino jaunų žmonių, kurių didelė dalis nė negyvena Lietuvoje, gausa. J. Jarutis pasakojo apie namų jaukumą, apėmusį vos tik atvyko į Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą.

„Aišku, nuostabi aplinka daro savo, bet ir žmonės... Jie visi šypsosi. Tikrai jaučiu, kad dalyvauju puikiame festivalyje“, – iškart po koncerto įspūdžiais dalinosi J. Jarutis.

Emigracijos mastai vis didėja, todėl PLJS tikslas yra sukviesti kuo daugiau jaunų lietuvių, išsibarsčiusių po visą pasaulį.

Grupė tikino, kad dėl emigracijos kalta ne Lietuvos valstybė. „Freaks On Floor“ lyderis J. Jarutis sakė, kad pats iš Lietuvos kuriam laikui buvo išvykęs, tačiau ne dėl finansinių ar kokių kitų problemų. Tiesiog, dėl įdomumo.

„Mano nuomone, emigracija nėra bloga pati savaime. Namus gali susikurti bet kur. Mano namai yra čia. Aišku, užsienyje aš galiu daug ką veikti, pavyzdžiui, važinėti, koncertuoti ar dirbti statybose. O Lietuvoje man yra labai gera. Kaip sakoma, bet kur gerai, bet namie geriausia“, – kalbėjo J. Jarutis.

Šiuo metu roko grupė itin užsiėmusi. Kitų metų pavasarį „Freaks On Floor“ ketina gerbėjus pradžiuginti nauju albumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.