Su grupe „Pop Ladies“ Palangoje debiutavo dainininkės Atlanta ir U. Šilagalytė

Vasarą pajūrio renginiai neįsivaizduojami be scenos žvaigždžių. Neseniai susikūrusio muzikinio projekto „Pop Ladies“ merginos sostinės šurmulį iškeitė į pajūrio kurortą. Palangoje atlikėjos savo gerbėjams pateikė ir staigmenų.

"Pop Ladies" merginos: Elena Puidokaitė-Atlanta, Natalija Bunkė, Urtė Šilagalytė ir Oksana Pikul.<br>B. Jurevičiūtė
"Pop Ladies" merginos: Elena Puidokaitė-Atlanta, Natalija Bunkė, Urtė Šilagalytė ir Oksana Pikul.<br>B. Jurevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 14, 2012, 3:10 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 4:04 AM

Į Palangoje esančią olimpinio čempiono Modesto Paulausko krepšinio aikštelę žengusios merginos iškart nustebino susirinkusius. Jos pasirodė kiek kitokios sudėties nė visada.

Kartu su Natalija Bunke ir Oksana Pikul šį kartą nepasirodė dainininkės Liepa Mondeikaitė ir Katažina Nemycko. Prie grupės senbuvių prisijungė Elena Puidokaitė-Atlanta ir Urtė Šilagalytė.

Pirmą kartą su N. Bunke ir O. Pikul debiutavusios merginos nuo šiol bus „Pop Ladies“ projekto dalis. Kaip portalui lrytas.lt jau yra sakiusi Atlanta, kadangi scenoje būtinai turi pasirodyti keturios atlikėjos, o L. Mondeikaitė ir K. Nemycko šią vasarą ir rudenį turi daug papildomų darbų, buvo nuspręsta, kad reikia ieškoti dar dviejų atlikėjų. „Taip ir mainysimės“, - šypsojosi E. Puidokaitė-Atlanta.

Visos keturios grupės merginos pasirodė apsirengusios militaristinio stiliaus trumpomis suknelėmis, puoštomis aukso spalvos ir raudonomis detalėmis, kurios puikiai tiko lieknoms atlikėjoms.

O. Pikul sakė, kad drabužius padėjo kurti ne tik stilistai. Daug idėjų pasiūlė N. Bunkė, kuri ir anksčiau yra pati pasisiuvusi ne vieną sceninį drabužį sau ir kitoms merginoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.