Grupė „Scooter“ Palangoje – poilsiautojai paplūdimyje ošė garsiau už jūrą

Praėjusį savaitgalį Palangą sudrebinę muzikos renginiai tęsiasi ir toliau. Į Lietuvos pajūrį šeštadienį atvyko vokiečių žvaigždė, grupės „Scooter“ lyderis H. B. Baxxter. Palangos paplūdimyje vykstančiame „Summer Fire Fest“ šventėje vokietis publiką įaudrino elektroninės muzikos garsais.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 15, 2012, 2:56 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:32 AM

Nors Palangoje ne taip karšta kaip prieš savaitę, tačiau maloni vėsa neišginė poilsiautojų iš vasaros sostinės. Nemažai jaunimo laukė gerai žinomos grupės „Scooter“ lyderio pasirodymo. Poilsiautojų iš paplūdimio neišvaikė ir vakare pasirodęs lietus bei per dangų nusidriekę tamsūs debesys, tačiau apie pusę dvylikos nakties užklupusi liūtis išgąsdino daugelį renginio dalyvių ir šie patraukė miesto centro link.

Skėčiais apsiginklavusių vasarotojų būrys, nors ir nelabai gausus, laukė didžiojo svečio iš Vokietijos pasirodymo scenoje. „Scooter“ grupės gerbėjų paplūdimyje nebuvo itin daug, 40 litų kainuojančių bilietų iki šios dienos popietės buvo parduoda apie kelis tūkstančius.

Kol scenoje nebuvo vokiečių grupės lyderio muzikos gerbėjai mieliau rinkosi ne prie scenos, o palapinėse. Šiam pasirodžius scenoje elektroninės muzikos mylėtojai staigiai paliko užuovėjį ir iškėlę rankas į viršų pasinėrė į šėlsmą.

Naujausi pirotechnikos ir ugnies efektų įrenginiai, moderniausi lazeriai ir šviesos įranga traukė „Scooter“ grupės fanus į „Summer Fire Fest“ šventę. Vyrų žvilgsniai krypo į šokių studijos „Tina Dance“ merginas, kurios kaitino poilsiautojų kraują ir privertė iš vietos pajudėti ne vieną atostogautoją.

Paplūdimyje jau nuo pietų skambėjo muzika. Prieš pasirodant grupės „Scooter“ lyderiui, vasarotojus užvedė Lietuvos diskžokėjai M&D Substance, Donatello, Ignas ir svečias iš Vokietijos Jerome.

Organizatoriai pasakojo, kad į renginį „Scooter“ lyderiai atvyko iš Kaliningrado prabangiais „Mercedes Benz“ automobiliais. Grupės įnoriai užkulisiuose ypatingai niekuo nesiskyrė nuo įprastų atlikėjų reikalavimų, išskyrus keletą: muzikantai pageidavo 50 žvakidžių, 30 kg ledukų ir specialios audio technikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.