Kaimynai neapsikentė „Merlin“ lyderio F. Kutkos naktinių repeticijų (video)

Romantiškasis rokeris, grupės „Merlin“ lyderis Feliksas Kutka, atrodo, tik neseniai „atrado“ grupės ilgaamžiškumo raktą – pasirodo, esmė yra ...repeticijose! Tai supratęs Feliksas pradėjo repetuoti ne tik kartu su grupės nariais, bet repeticijas tęsė ir savarankiškai, namų balkone. Grodamas Feliksas taip įsijaučia, kad kartais nebepastebi, kai ateina naktis. Tik štai bėda – vokalistas gyvena viename Vilniaus mikrorajonų, kuriame, akivaizdu, dar yra neemigravusių ar neatostogaujančių gyventojų, kuriems jo naktinės repeticijos, švelniai tariant, įgriso. Tad nenuostabu, kad vieną naktį į Felikso namų duris pasibeldė pareigūnai ir mandagiai paprašė nustoti repetuoti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2012, 11:46 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:03 AM

Grupės „Merlin“ vokalistas iš prigimties nėra ūmaus būdo, tad mandagiai paprašytas, nustojo groti ir dainuoti. Tik niekaip nesuprato, kodėl jo aštuonių mėnesių sūnus, miegojęs kitame kambaryje, nuo tėtės keliamo muzikinio „triukšmo“ nė nepabudo. Tikriausia, obuolys nuo obels netoli tenuriedėjo. Dar metai – kiti ir kaimynai gaus dvigubą dozę „Merlin“ muzikos!

Po tokių naktinių repeticijų, grupė „Merlin“ pristato dar vieną muzikinį kūrinį iš būsimo albumo „12 mėnuo“ . „Garsų sraute“ - tai senos dainos naujoji versija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.