„Freaks On Floor“ gimtadienyje - sudaužyta gitara ir tortas ant veido

Antradienį energingieji „Freaks On Floor“ atšventė savo penktąjį gimtadienį. Šia proga roko grupė vilniečiams dovanojo nemokamą koncertą „Vienuolyno kieme“.

Paėmęs tortą J. Jarutis įmerkė į jį savo veidą ir iškėlė gerbėjams vidurinį pirštą.<br>T. Adomavičius
Paėmęs tortą J. Jarutis įmerkė į jį savo veidą ir iškėlė gerbėjams vidurinį pirštą.<br>T. Adomavičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2012-07-18 14:47, atnaujinta 2018-03-18 01:19

Gyvai grojanti grupė visus gimtadienio svečius privertė šokinėti pagal populiarių dainų ritmus. „Freaks On Floor“ koncerto metu grojo tokius kūrinius, kaip „Hello Girls!“, „Ocean“ ar „Freedom, Peace & Me“. Prie scenos vis spietėsi merginos, norinčios iš arčiau pažiūrėti į mylimus muzikantus.

Per penkerius metus „Freaks On Floor“ pasiekė daug: buvo išrinkti „Pravda naujokais“, pelnė geriausios šalies roko grupės titulą M.A.M.A. apdovanojimuose, laimėjo prestižinio Lenkijos festivalio „Seven Festival“ Didįjį prizą.

„Freaks On Floor“ išleido du albumus vien savo jėgomis. 2010 metais pasaulį išvydo albumas „Freaky Wonder“, o prieš metus – „Hello Girls!“. Šiuo metu grupė kuria trečiąjį albumą.

Šventiniam koncertui artėjant į pabaigą, „Freaks On Floor“ lyderis Justinas Jarutis gerbėjams pasakė, kad, pastaruosius keturis su puse metų, jis visada grojo ta pačia gitara. Muzikantas pažadėjo, kad gimtadienio proga šiai gitarai yra paruošęs kai ką ypatingo.

Ir tikrai, „Freaks On Floor“ gerbėjai prarado amą, kai ekstravagantiškasis J. Jarutis sudaužė gitarą į šipulius. Atsarginis instrumentas jau buvo paruoštas iš anksto, todėl grupė tęsė savo pasirodymą.

Gitaros daužymu J. Jaručio išsišokimai nepasibaigė. Koncerto pabaigoje vokalistas visai įsisiautėjo. Paėmęs tortą jis įmerkė į jį savo veidą ir, kaip tikra roko žvaigždė, iškėlė gerbėjams vidurinį pirštą. Šėlstanti minia, regis, to nė nepastebėjo ir iš visos širdies traukė „Su gimimo diena“ tortu besisvaidantiems muzikantams.

Sostinės „Vienuolyno kiemas“ tęsia visapusiškai sėkmingą gyvo garso koncertų tradiciją „Jack Daniel's Studio No. 7“. Kiekvieną antradienį roko muzikos gerbėjai yra kviečiami į „Vienuolyno kieme“ vykstančius nemokamus lietuviškų grupių koncertus. Šis koncertų ciklas tęsis iki pat rugpjūčio pabaigos.

Būsimi koncertai: 07-31 „Colours of Bubbles“ 08-21 „Mark Fiction“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.