Dainininkių rinktinė „Pop Ladies“ pirmą kartą koncertuos Klaipėdoje

Net jei kai kuriuos vasaros planus tarsi kortas sumaišė įsismarkavusios gamtos stichijos, jos bejėgės įveikti klaipėdietiškos klubo „Dr. Who“ tvirtovės sienas. Naktinis klubas šį savaitgalį nusilenks jos didenybei madai ir pasveikins po viena vėliava susibūrusias lietuviškos popscenos divas.

„Vos paskelbus apie „Pop Ladies“, sulaukėme išties gausybės pasiūlymų koncertuoti“, – tvirtino grupės atsiradimo iniciatorė N. Bunkė (antra iš kairės).<br>B. Jurevičiūrė
„Vos paskelbus apie „Pop Ladies“, sulaukėme išties gausybės pasiūlymų koncertuoti“, – tvirtino grupės atsiradimo iniciatorė N. Bunkė (antra iš kairės).<br>B. Jurevičiūrė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2012, 1:43 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:24 AM

Penktadienį po keleto mėnesių petraukos sugrįš stilingasis vakarėlių ciklas „Dr. Who Fashion“, šįkart atiduosiantis klubo podiumą dizainerio Raimundo Petreikio žinion. Jo modeliai jau ne kartą buvo pristatyti po klubo skliautais, tačiau manantieji, kad puikiai pažįsta klaipėdiečio braižą, liks nustebinti.

Eleganciją vertinantis kūrėjas nepabijojo lengvai šokiruoti ir papokštauti ryžęsis sukurti vyrams dedikuotą gėlėtų apatinių kelnaičių kolekciją „Calecons a fleurs“. Žaismingu kūrybiniu keliu trumpam pasukęs dizaineris kolekciją sumanė ir pradėjo kurti žvarbų kovą – įkvėpimo šaltiniu tapo vasaros, paplūdimio ir nerūpestingo tinginiavimo prie jūros ilgesys.

Pirmąkart „Calecons a fleurs“ buvo pademonstruota pavasarį uostamiestyje vykusio šou „Ikra Mada“ metu ir sukėlė smagią emocijų audrą. Klubiniame kontekste kolekcija bus pristatyta pirmąsyk ir tikimasi, kad gėlėtomis kelnaitėmis mūvinčius „apolonus“ ir perregimais šilkais apsigobusias jų „mūzas“ publika sutiks ne mažiau šiltai.

Vyriška energija sproginės ne tik ant podiumo, bet ir prie didžėjaus pulto – erotiškais „house“ ritmais „Dr. Who Fashion“ naktį „aprengs“ „Flaxen Beats“ didžėjai.

Šou pasaulio pulsą atidžiai sekanti renginių serija „Dr. Who Exclusive“ šeštadienį pristatys žavių scenos liūčių ketveriukę. Natalija Bunkė, Oksana Pikul, Atlanta, Liepa Mondeikaitė – vardai ir veidai publikai puikiai pažįstami, tačiau intriga glūdi kitur. Neseniai susibūrusios į naują grupę „Pop Ladies“, kuriai taipogi priklauso Katažina Nemycko ir Urtė Šilgalytė, charizmatiškos atlikėjos pirmąkart koncertuos Klaipėdos publikai.

„Vos paskelbus apie „Pop Ladies“, sulaukėme išties gausybės pasiūlymų koncertuoti“, – tvirtino grupės atsiradimo iniciatorė N. Bunkė. Anot jos, gebėjimas dainuoti gyvai, pareigingumas ir duoto žodžio laikymasis buvo pagrindiniai kriterijai, kuriuos turėjo atitikti „Pop Ladies“ narės. Grupės repertuaras išties turtingas, tad damos nesunkiai adaptuojasi bet kurioje scenoje ir kontekste. „Dr. Who Exclusive“ publikai „Pop Ladies“ šį šeštadienį ketina dedikuoti tiek užsienietiškų kūrinių „koverius“, tiek skambiausias lietuviškas dainas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.