Naujame latvio L. Reinikio klipe – meilės ir ligos drama su aktore M. Vaičiulyte (atnaujinta, lietuviškos dainos video)

Latvijos dainininkas Lauris Reinikis toliau skverbiasi į Lietuvos popmuzikos rinką. Užpernai daina „Aš bėgu“ mūsų šalies publiką sužavėjęs atlikėjas šiandien pristato dar vieną kūrinį, įrašytą ir lietuvių kalba. Dainos „Širdis, sudegus tyliai“ vaizdo klipe nusifilmavo lietuvių aktorė Monika Vaičiulytė. Klipas pritaikytas dainos versijoms trimis kalbomis – Moniką pamatys Lietuvos, Latvijos ir Estijos žiūrovai.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 18, 2012, 8:59 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:01 AM

33-ejų L. Reinikis – populiarus Latvijoje atlikėjas, 2003-aisiais kaip grupės F.L.Y. narys savo šaliai atstovavęs „Eurovizijos“ konkurse.

Prieš porą metų jis intensyviau pradėjo skverbtis į tarptautinius vandenis. Kūrinį „Es skrienu“ atlikėjas įrašė keliomis kalbomis, tarp jų – ir lietuviškai. Dainos versija „Aš bėgu“ sulaukė didelio pripažinimo Lietuvoje – ją transliavo populiariausios mūsų šalies radijo stotys, L. Reinikis koncertavo visuose didžiausiuose šalies miestuose, Palangoje surengė koncertų seriją su atlikėja Viktorija Mauručaite.

Pernai rudenį Lietuvoje jis išleido albumą „Aš bėgu“ ir dalyvavo TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ - tiesa, iš jo greitai iškrito.

Naujas L. Reinikio pasiūlymas Lietuvos publikai – daina „Širdis, sudegus tyliai“. Latviško kūrinio „Sirds Sadeg Neparasti“ lietuviškai versijai tekstą parašė jau ne pirmą sykį su Lauriu bendradarbiaujantis TV laidų vedėjas, komikas Justinas Jankevičius.

Originali, latviška dainos versija buvo išleista dar 2002-aisiais ir pelnė daugybę muzikos apdovanojimų. Dabar L. Reinikis nusprendė įrašyti šią dainą lietuvių ir estų kalbomis.

Kūriniui sukurtas vaizdo klipas, kuriame filmavosi M. Vaičiulytė. Jo siužetas sukasi apie romantiškus Laurio ir Monikos santykius.

Antroje siužeto dalyje Monikos vaidinama atlikėjo mylimoji suserga sunkia liga - solidarizuodamasis su ja, dainininkas nusirėžia plaukus.

Klipas baigiasi graudinančia scena ligoninės palatoje.

„Jei dvi širdys viena kitą myli, jos turi mylėti iki pabaigos“, - taip pristatoma klipo, kurį Lauris vadina jausmingiausiu savo karjeroje, idėja.

„Labai gili ir svarbi istorija“, - apie klipą sako dainininkas. Jis tikisi, kad daina ir klipas sulauks Lietuvos publikos dėmesio.

L. Reinikio vaizdo klipas, kuriame filmavosi M. Vaičiulytė:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.