Sashą Songą festivalyje „Slavianskij bazar“ nurungusi latvių atlikėja dėmesio siekia erotiškomis nuotraukomis

Festivalyje „Slavianskij bazar“ Sashą Songą nurungusią latvių dainininkę Samantą Tiną garsina ne tik muzika. Latviai jau keletą mėnesių grožisi pirmąją vietą Vitebske užėmusios atlikėjos erotinėmis nuotraukomis. Dainininkė jau pozavo žurnalui „Playboy“, o vakarėliuose rengia koncertus su stipriu erotikos prieskoniu.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("Lietuvos rytas")

Jul 18, 2012, 2:30 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:19 AM

23 metų S. Tinai Vitebske skirta pirmoji vieta - ją aplenkė tik makedonas Bobanas Moisovskis, pelnęs konkurso Didįjį prizą. Lietuvos atstovas Sasha Songas tarptautiniame konkurse liko devintas.

Ugningo temperamento atlikėja S. Tina yra dalyvavusi konkursuose Italijoje, Moldovoje, Lietuvoje ir kitose šalyse, ji nuolat kviečiama dalyvauti populiariuose TV šou, o šiais metais per plauką neišvyko į „Euroviziją“ - nusileido tik atrankos nugalėtojai Anmary.

Ambicinga mergina turi puikų balsą, tačiau šlovės siekia ne tik dainomis. Šių metų pradžioje latviai jos apnuoginta krūtine galėjo pasigrožėti žurnalo „Playboy“ puslapiuose.

Ne mažiau šurmulio sukėlė Samantos koncertinė programa, kurią ji pastaruoju metu pristato klubuose ir koncertų salėse.

Programos pavadinimas nedviprasmiškas - „Samantos sekso dainos“. Scenoje ji pasirodo mūvėdamas siauras kelnaites ir korsetą. Pasirodymų neatsiejama dalis - striptizo šokėjų pasirodymai, o pati atlikėja scenoje imituoja aistringas glamones su jais.

Toks reklamos ėjimas duoda vaisių - dainininkei netrūksta kvietimų koncertuoti. Šįmet vasarį ji pasirodė ir erotikos parodoje „Erots“, surengtoje Rygoje. Čia S. Tina savo šou pristatė greta daugelio į renginį pakviestų užsienio pornografijos žvaigždžių.

Bet dainininkės pasirinktas įvaizdis turi ir trūkumų - į „Samantos sekso dainų“ renginius įleidžiami tik 16 metų sulaukę žiūrovai.

Ar „Slavianskij bazar“ komisijos vyrai matė Samantos nuotraukas ir pasirodymų vaizdo įrašus, išlieka mįslė. Bet konkurso užkulisiuose buvo juokaujama, kad tokios išdaigos dainininkei galėjo pridėti keletą balų.

Šįmet „Eurovizijos“ atrankoje skambėjusi S. Tinos ir atlikėjo Rassello daina „Esi man klat“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.