D. Jasilionytės pasirodymą Jūrmalos festivalyje „Naujoji banga 2012” transliuos BTV

Jūrmaloje prasideda garsusis tarptautinis jaunųjų atlikėjų konkursas „Naujoji banga 2012”. Lietuvai prestižiniame muzikos festivalyje atstovauja sparčiai kylanti muzikos žvaigždė Diana Jasilionytė. Jos pasirodymus ir įspūdingus koncertus su garsiausiais atlikėjais Lietuvos žiūrovai gales pamatyti tik per BTV.

Dainininkė D. Jasilionytė džiaugdamasi galimybe sudalyvauti aukšto lygio tarptautiniame konkurse svajoja ir apie prizines vietas.<br>BTV
Dainininkė D. Jasilionytė džiaugdamasi galimybe sudalyvauti aukšto lygio tarptautiniame konkurse svajoja ir apie prizines vietas.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2012, 1:17 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:01 AM

Kiekvieną vakarą nuo antradienio iki sekmadienio naujam geros nuotaikos ir šypsenų sezonui besirengianti BTV savo žiūrovams dovanos tikrą muzikos šventę. Tradiciniame konkurse „Naujoji banga 2012” susitiks dainininkai, jau ne vieną dešimtmetį karaliaujantys muzikos olimpe ir tie, kuriems šis kelias dar tik prasideda. Pasirodymus šiam festivaliui ruošia Dima Bilanas, Borisas Moisejevas, Nikolajus Baskovas, Laima Vaikulė, Verka Serdiučka, Konstantinas Meladzė, Sofija Rotaru ir daugelis kitų garsių dainininkų.

Tačiau svarbiausi konkurse „Naujoji banga” – nauji talentai. Šiemet jame dalyvaus 16 dainininkų iš 14 pasaulio šalių. Lietuvai konkurse atstovaus nuostabaus balso savininkė D.Jasilionytė. Ji daugiau nei prieš savaitę išvyko į Jūrmalą, kur dalyvauja itin intensyviose repeticijose. „Gyvename repeticijų salėse. Nors kasdien girdime jūros ošimą, bet net nebuvo laiko iki jos nueiti”, - pasakojo jaunosios atlikėjos mama Daiva Genienė.

Moteris džiaugėsi, kad konkurso dalyviams Jūrmaloje skiriamas didžiulis dėmesys: su jais kasdien dirba muzikos, įvaizdžio, scenos judesio profesionalai. Kiekvienas jaunasis atlikėjas turi savo stilistą. Dainininkus nuolat prižiūri medikai. „Diana buvo labai užkimusi, daug kosėjo, todėl visi mums ėmė siūlyti pagalbą, net tie, kam pagal pareigas tai nepriklauso. Priėjusi vokalo dėstytoja iš Kanados mums davė keletą patarimų, nes sakė girdinti puikų balsą ir nenorinti, kad jo savininkei sužibėti sutrukdytų sveikatos problemos”, - pasakojo Dianos mama.

Dainininkė D. Jasilionytė džiaugdamasi galimybe sudalyvauti aukšto lygio tarptautiniame konkurse svajoja ir apie prizines vietas. „Juk blogas tas kareivis, kuris nesvajoja tapti generolu”, - šypsojosi mergina.

„Naujoji banga 2012” – nuo antradienio iki sekmadienio 20.25 per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.