Naujas veidas Lietuvos popscenoje - 17-metis D. Žygas (audio)

Lietuvos pop muzikos scenoje - naujas vardas. Nuo 10 metų kuriantis septyniolikmetis uteniškis Deividas Žygas pristato savo debiutą muzikos padangėje – autorinę dainą „Sugrius pasaulis be tavęs“.

„Manau, jau turiu savo klausytojų ratą“, - sako uteniškis D. Žygas.
„Manau, jau turiu savo klausytojų ratą“, - sako uteniškis D. Žygas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-24 14:07, atnaujinta 2018-03-17 21:44

Nors jis kuria tik septynerius metus, bet jau yra tapęs daugybės respublikinių ir tarptautinių festivalių – konkursų laureatu. Šiemet jis žengia tvirtu žingsniu į Lietuvos muzikos rinką ir tiki, kad būtent ši daina jį pastūmės viršūnės link.

„Sugrius pasaulis be tavęs“ – tai daina su kuria Deividas dalyvavo „Pildyk“ talentų scenoje. Jis buvo atrinktas savo gimnazijoje, kurią šiame konkurse, atstovavo visos šalies mastu.

Paklaustas, ar ši daina yra skirta kokiai merginai, jis nusišypsodamas atsako – ne. „Ši daina yra skirta visiems. O ją kurdamas įsivaizdavau visus žmones, kurie laukia savo tikrosios gyvenimo meilės“, - sako Deividas.

Nors debiutas lyriškas, bet Deividas tikisi, kad atsiras klausytojų, kuriems patiks jo kūrinys. „Manau, kad jau turiu savo klausytojų ratą. Nors retai juos stebinu naujais kūriniais, bet jaučiu, kad yra žmonių kuriems mano muziką patinka. O dėl jų stengsiuosi visada ir pažadu džiuginti naujais savo kūriniais.“

D. Žygo daina „Sugrius pasaulis be tavęs“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.