„Swedish House Mafia“ skyrybas S. Angello pažymės ryškiu vakaru Trakuose (video)

Viso pasaulio publiką gigantiškose arenose ir festivaliuose po atviru dangumi su tokiais hitais kaip „Leave the World Behind“, „Antidote“ ir „Save The World“ valdančios elektroninės muzikos trijulės „Swedish House Mafia“ narys Steve'as Angello jau po mėnesio, rugpjūčio 24 dieną, pirmąsyk gros Lietuvoje, istorinėje vietoje - Trakų pilyje. Tai bus vienintelis vasaros muzikos renginys, kuris vyks šioje vietoje.

S. Angello pirmą ir paskutinį sykį atvyks į Lietuvą kaip garsios elektroninės muzikos grupės „Swedish House Mafia“ narys.
S. Angello pirmą ir paskutinį sykį atvyks į Lietuvą kaip garsios elektroninės muzikos grupės „Swedish House Mafia“ narys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2012, 4:22 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:49 PM

Trisdešimtmetis šokių muzikos profesionalas taps pagrindine po atviru dangumi įvyksiančios šokių muzikos nakties „Stebuklas 2012“ žvaigžde. Garsus didžėjus bei prodiuseris savo pasirodymų metu klausytojus lepina „progressive“, „tech-house“ ir „electro house“ ritmais. Beje, kaip visai neseniai paaiškėjo, pirmoji „Swedish House Mafia“ nario viešnagė mūsų šalyje bus vienintelė po šio žymaus kolektyvo vėliava.

Iš trijų šokių muzikos pasaulio žvaigždžių susibūręs „Swedish House Mafia“ savo pirmąjį singlą išleido vos prieš trejus metus, tačiau kolektyvo populiarumas kaip mat šoktelėjo į neregėtas aukštumas, o pastaruoju metu jie mėgavosi neįtikėtina sėkme. Per palyginti trumpą karjerą supergrupe pakrikštyta trijulė spėjo surengti beveik tris šimtus neįtikėtinų pasirodymų.

Vis dėlto gerbėjų nusivylimui prieš keletą savaičių paaiškėjo, kad „Swedish House Mafia“ vaikinai S. Angello, Sebastianas Ingrosso ir Axwellas po paskutiniojo koncertinio turo pasuks skirtingais keliais ir toliau tęs iki tol buvusias sėkmingas solines karjeras. Ši naujiena socialiniuose tinkluose buvo sutikta itin dramatiškai. Daugelis šou verslo ir muzikos pasaulio žvaigždžių tai įvardijo „kaip vieną liūdniausių dienų“ šiais metais ir liūdėjo beveik taip pat, kaip mirus scenos įžymybei.

Grupės, kuri per pastaruosius dvejus metus už Atlanto iškėlė „pop house“ muzikos stilių iki neregėto populiarumo, nariai neatskleidė netikėto išsiskyrimo priežasčių. Atsisveikindami su gerbėjais jie parašė tik tiek: „Norime padėkoti kiekvienam iš jūsų, kuris keliavote su mumis drauge. Mes atėjome, mes davėme reivo, mes mylėjome“.

Šiuo metu „Swedish House Mafia“ toliau sėkmingai koncertuoja, o finalinio pasirodymo datą trejetukas ketina paskelbti jau rugpjūtį. Vienas pastarųjų kolektyvo koncertų, pirmasis šou po žinios apie išsiskyrimą, įvyko liepos 14-ąją Didžiojoje Britanijoje, „Milton Keynes Bowl“, o atsisveikinti su garsiais didžėjais atskubėjo neįtikėtinas skaičius gerbėjų – beveik 65 tūkstančiai.

Pagrindinis rugpjūčio 24-osios svečias, vienas iš trijų „Švedijos mafijos“ narių S. Angello yra pusiau graikas, pusiau švedas. Jis pasaulyje puikiai žinomas prodiuseris ir didžėjus. Neatsitiktinai 2011-aisiais Steve Angello žurnalo „DJ Mag“ geriausių pasaulio didžėjų „tope“ užėmė 23-ąją vietą, tuo tarpu su grupe jis mėgavosi dešimtąja vieta.

„Stebuklas 2012“ didžėjus išgarsėjo dar 2004-aisiais, išleidęs grupės „Eurythmics“ hito „Sweet Dreams“ remiksą. Per visą karjerą S. Angello garsėjo kaip puikus remiksų meistras, tad nenuostabu, kad šių jis sukūrė itin daug. Atlikėjo diskografijoje – tokių atlikėjų kaip Will.i.am, Justinas Timberlake‘as, Fergie, Moby ir kitų žvaigždžių kūrinių remiksai. Be to, Steve Angello kartu su garsiuoju prodiuseriu Ericu Prydzu buvo sukūręs projektą „A & P Project“.

Kaip pats sako, po „Swedish House Mafia“ išsiskyrimo jis pratęs savo sėkmingą karjerą ir ypač daug dėmesio skirs iki šiol labai sėkmingai jo įrašų kompanijai „Size Records“ bei pasaulyje gerai žinomai renginių serijai „Size Matters“. Steve Angelo kompanijoje savo įrašus leido Maxas Vangelis, Tiesto, Deadmau5, Laidback Luke'as, Sanderis Van Doornas, Avicii ir kiti.

„Swedish House Mafia“ daina „Save The World“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?