Į Stingo koncertą Kaune jau parduoti visi sėdėti skirti bilietai

Iki britų dainininko Stingo pirmosios viešnagės Kaune likus mažiau nei savaitei, galima įsigyti tik stovėti skirtų bilietų į liepos 31 dieną vyksiantį koncertą. Visi sėdėti skirti bilietai jau parduoti – dar likę bilietai į arenos parterį irgi sparčiai tirpsta iš kasų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-25 13:16, atnaujinta 2018-03-17 20:59

Daugiau nei tris dešimtmečius populiarus atlikėjas į Lietuvą atvyksta, baigdamas savo solinės karjeros retrospektyvai skirtą koncertų turą „Back To Bass“.

Pasirodymais Maskvoje, Sankt Peterburge, Rygoje ir Kaune daugiau nei šimto pasirodymų maratoną baigsiantis atlikėjas Lietuvoje vieši ne pirmą sykį ir visada sulaukia deramo brandaus skonio muzikos mėgėjų dėmesio. Ši viešnagė nėra išimtis – bilietų platintojų kompiuteriuose jau įsižiebė ženklas, jog išpirkti visi bilietai į „Žalgirio“ arenos tribūnas.

Dainininko gerbėjai tebeturi galimybę Lietuvoje išgirsti ypatingą jubiliejinę programą, skirtą Stingo solinės karjeros 25-mečiui. Visą arenos parterį, kaip ir daugumoje kitų šių gastrolių koncertų, užpildys šokantys, kartu su atlikėju dainuojantys ir puikiai laiką leidžiantys klausytojai.

„Sunku būtų surasti kitą atlikėją, kuris Lietuvoje būtų taip laukiamas. Stingas lietuviams ankstesnių viešnagių metu paliko puikų įspūdį, todėl ir šį kartą jaučiame didelį susidomėjimą jo koncertu. Artėjant pasirodymui, parduodamų bilietų kiekis didėja kasdien.

Šį kartą paties artisto pageidavimu arenos parteryje nebus kėdžių – Stingas atvyksta su energingu šou, kurio metu kojos kilnojasi pačios. Jo repertuare yra įvairaus tempo dainų, bet šio pasirodymo nuotaika artima roko koncertams“, - sako koncerto organizatorių „BDG Music“ atstovas Deividas Afarjanc.

Dėl paskutinių bilietų į Stingo koncertą lietuviams gali tekti konkuruoti su latviais ir net estais. Artėjant sekmadienį vyksiančiam koncertui Rygoje, prekyboje liko vos kelios dešimtys bilietų į pastarąjį pasirodymą – šis renginys neabejotinai sulauks anšlago.

Taline Stingas šių gastrolių metu nepasirodys. Todėl koncerto Kaune rengėjai iš kolegų Latvijoje ir Estijoje jau sulaukė užklausų apie galimybę dalį bilietų artimiausiomis dienomis skirti prekybai šiose šalyse.

Gastrolėse, kurios liepos 31 dieną finišuos Kaune, Stingas dvi valandas atlieka populiariausias solines ir grupės „The Police“, kurioje muzikavo praeityje, dainas - „If I Ever Lose My Faith In You“, „Englishman In New York“, „Fields Of Gold“, „Message In A Bottle“, „Shape Of My Heart“, „Roxanne“, „Desert Rose“, „Fragile“ ir kitas.

Atlikėją lydi penkių žinomų muzikantų komanda – gitaristas Dominicas Milleris, vienas geriausių pasaulio būgnininkų Vinnie Colaiuta, pianistas Davidas Sanciousas, smuikininkas Peteris Tickellas ir vokalistė Jo Lawry.

Gastrolėms artėjant prie pabaigos, Stingas pažeria vis naujų staigmenų – pildo koncerto repertuarą iki tol šiame ture neskambėjusiomis dainomis, o sekmadienį Prancūzijoje kartu atlikti vieną dainą į sceną pakvietė buvusį grupės „The Police“ gitaristą Henry Padovani.

Bilietais į Stingo pasaulinio turo „Back To Bass“ pasirodymą „Žalgirio“ arenoje prekiaujama Ticketpro.lt bei „Bilietų pasaulio“ kasose ir interneto svetainėse. Vieno populiariausių visų laikų muzikos atlikėjų pasirodymą Lietuvoje rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „BDG Music“, liepos 28 dieną „Žalgirio“ arenoje pakviesiantis išgirsti grupės „Red Hot Chili Peppers“ koncertą, rugpjūčio 21 dieną – sostinės Vingio parke mėgautis įspūdingu Lady Gagos šou, o rugpjūčio 24 dieną Trakų pilyje linksmintis šokių muzikos fiestoje „Stebuklas“ su grupės „Swedish House Mafia“ įkūrėju Steve’u Angello.

Stingo kvietimas į koncertą Kaune:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.