Klube „Brodvėjus“ - padėkos muzikos legendoms vakarai

Sugrįžus vasaros karščiui, pilnėjant kurortų paplūdimiams ir tuštėjant naktiniams klubams, geros muzikos klubas „Brodvėjus“ rūpinasi tais, kurie atostogų Vilniuje neiškeitė į viduržemio klimatą ar pramogas užsienyje. Klubas kviečia vasarą švęsti kartu ir siūlo pilną savaitės programą bei karščiausią naujieną – teminius vakarėlius „Thank You“.

Klube "Brodvėjus" įvyks ir padėkos grupei "Red Hot Chili Peppers", kuri šį šeštadienį koncertuos Lietuvoje, vakaras.<br>AP
Klube "Brodvėjus" įvyks ir padėkos grupei "Red Hot Chili Peppers", kuri šį šeštadienį koncertuos Lietuvoje, vakaras.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2012, 2:19 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:16 PM

Pasak organizatorių, šie vakarėliai skirti tiems, kurie klubuose dažnai pasigenda savo mylimiausių atlikėjų dainų. Todėl nuo šiol kiekvieną ketvirtadienį muzikiniame klube „Brodvėjus“ prasideda nepakartojamas vakarėlių ciklas, leisiantis prisiminti pasaulines muzikos žvaigždes.

Kiekvienas vakaras bus skirtas vienai muzikos legendai. Linksmybės įsibėgės transliuojant „live“ koncertus, po kurių startuos pasirodymai, susiję su vakaro legenda.

„Tai gali būti bet kas - šokis, daina ar dar kas nors, apie ką jūs net nepagalvotumėte. Kiekvienas vakaras - vis kitoks, tad eidami pasiruoškite nustebti. Galiausiai vakarėlio finalui mūsų didžėjai užgros pačias geriausias to vakaro muzikanto dainas taip, kaip jūs dar to negirdėjote ir vakarėlį tęsime iki ryto. Tai yra pats geriausias būdas praleisti ketvirtadienio vakarą ir pats gražiausias būdas padėkoti savo mėgstamam muzikantui“, - teigia organizatoriai.

Šį ketvirtadienį „Brodvėjus“ laukia visų, norinčių padėkoti „rastamanų“ ideologijos tėvui ir regio muzikos ikonai Bobui Marley. Rugpjūčio 2-ąją bus dėkojama „Red Hot Chili Peppers“, o rugpjūčio 9-ąją - Robbie Williamsui. Įėjimas į ketvirtadienių padėkos vakarėlius – nemokamas.

Geros muzikos klubas švęsti vasarą pradeda antradieniais, kviesdamas į karaokės vakarus, kurių metu tiesiog neįmanoma nedainuoti – išsirinkti dainą galima iš daugiau nei 6500 siūlomų!

Trečiadieniais „Brodvėjuje“- „jam session“ vakarėliai. Jų metu skambės Lietuvos muzikantų improvizacijos „r&b“, džiazo, fanko, bliuzo, roko, hiphopo ir kitų žanrų kontekste. Išsikviesti muzikantus į dvikovą gali bet kuris, jaučiantis, jog gali nušluostyti nosį profesionalams arba tiesiog turintis tikslą sugroti vienoje scenoje su garsiais Lietuvos atlikėjais bei kūrėjais.

Penktadieniais bei šeštadieniais – karšti vakarėliai su klubo rezidentais, o sekmadieniais – teminiai karaokės vakarai, skirti patiems išradingiausiems ir drąsiausiems naktinio gyvenimo mėgėjams. Šią naktį nemokamai į klubą patenka tie, kurių apranga labiausiai atitinka nurodytą temą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.