Pagausėjimo sulaukusi grupė DAR pristato naują dainą (audio)

„Bet kokie pasikeitimai visada į naudą! – užtikrintai kalba šįmet „Eurovizijos“ atrankoje sublizgėjusios grupės DAR narys Algirdas Grudinskis - Grūdas. - Prieš kelis mėnesius grupę DAR paliko Anatolijus Oleinikas, tačiau dėl to jokių nesklandumų neatsirado, atvirkščiai – atėjus dviems merginoms, grupė lyg atgimė iš naujo.“

Grupę DAR papildžius Indrei ir Kristinai, ji ruošiasi pristatyti naują klipą ir ruošia pirmąjį albumą.
Grupę DAR papildžius Indrei ir Kristinai, ji ruošiasi pristatyti naują klipą ir ruošia pirmąjį albumą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-26 17:45, atnaujinta 2018-03-17 20:01

Vaikinai pasakoja, kad jau „Eurovizijos“ atrankos metu sulaukė pasiūlymų priimti pritariančias vokalistes kaip lygiavertes atlikėjas. „Štai ir sudėliojo likimas viską į vietas, taip kaip turėjo būti nuo pat pradžių. Išėjus Anatolijui, prasidėjo intensyvus ir rimtas darbas, dėl to labai džiaugiamės. Visi turime bendrus tiklsus, viziją, todėl pasiruošimas - vienas malonumas“ – džiaugėsi Arvydas Martinėnas - Vudis.

Abi merginos puikiai dainuoja ir turi scenos patirties. Šiuo metu Indrė studijuoja Vilniaus universitete, komunikacijos fakultete, taip pat aktyviai koncertuoja su diksilendu „Sweetband“.

Kristina yra baigusi reklamos vadybos studijas, šiuo metu dirba. Merginos aktyviai dalyvauja grupės veikloje: „Repetcijos, įrašai, koncertai , fotosesijos – darbo labai daug, tačiau tai ir yra tai, ko šiuo metu mums norisi“ – teigia Indrė.

Indrė ir Kristina pažįstamos daugelį metų, kartu mokėsi vokalo pas džiazo mokytoją Gendrių Jakubėną. „Muzika visada buvo šalia manęs, matyt, tai atėjo kartu su genais. Mums su Indre paprasta kartu, nes praėjome vieną vokalo mokyklą, todėl susidainuoti jau nebereikia, puikiai suprantame viena kitą“, – pasakoja Kristina.

Merginos dalyvavo daugelyje festivalių, tapo daugelio konkursų laureatėmis : „Mažųjų žvaigždžių valanda“, „Laumės juosta“,“ Dainų dainelė“, „Kaunas talent“, „Baby sing“ ir daugelio kitų. Indrė gali pasidžiaugti ir tarptautiniais laimėjimais: “Slavianskij bazar“ (Baltarusija), „New Wave“(Latvija), „Salo song contest“(Suomija). Na o prieš keletą metų abi dalyvavo pirmajame „Chorų karai“ projekte, atstovavo Panevėžio chorui kartu su generole Mia.

Paprašyti trumpai papasakoti apie grupės planus, visi tik nusijuokia : „Trumpai nepavyks, šiuo metu labai daug dirbame - darome įrašus, mat rudenį planuojame išleisti pirmąjį albumą“, - pasakoja dainų autorius A. Martinėnas.

Pirmoji atsinaujinusios grupės DAR daina – „Take Me Far“ - jau startavo „Omnitel“ 1000km lenktynėse, dabar grupė nekantrauja pristatyti klausytojams šios dainos klipą, kuris turėtų pasirodyti kitą savaitę.

DAR naujausias kūrinys „Take Me Far“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.