Palangos klubo „Exit“ svečias Kim Fai standins krūtų spenelius

Standūs speneliai. Taip savo kuriamos ir atliekamos šokių muzikos efektą įvardina Didžiosios Britanijos didžėjus Kim Fai. Šių žodžių tikrumu galima įsitikinti jau šį šeštadienį, kuomet ateities žvaigžde tituluojamas atlikėjas pasirodys klubo „Exit“ vasaros rezidencijoje Palangoje. Svečią scenoje sutiks Lauris Lee.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2012, 1:24 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:29 PM

„Kim Fai pasirodymą aplankyti būtina, tačiau neverta praleisti ir penktadienio nakties“, – sako Jovani, šiandien į klubą atvykstantis su naujausiu savo hitu „Still Dreaming“. Kartu su „Jovani@Club“ radijo laidos viršininku siaus Andy Roze iš „Flaxen Beats“ didžėjų komandos.

„Naujosios mokyklos lyderis“, – pagyrų į Palangą atvykstančiam Kim Fai negaili šokių muzikos autoritetas Mark asKnightas. Nors jis didžėjų vadina ateities žvaigžde, „Exit“ svečias visu ryškumu spindi jau dabar.

Tai patvirtina didžėjaus turo grafikas, sudarytas vasarai. Sezoną griausmingai atidaręs Ibisos klube - milžine „Amnesia“, Kim Fai vasarą aplankys ne tik Europos, bet ir Azijos, Amerikos ir Kanados festivalius ir klubus.

Visų pirma Kim Fai išgarsėjo kaip talentingas prodiuseris. Šiandien jo kūrinius ir remiksus dalinasi lyderiai: „Toolroom“ ir Steve'o Angello leidybinė kompanija „Size“.

Atlikėjas prisipažįsta, kad sena, bet dar neįgyvendinta jo svajonė – sukurti remiksą vienam iš grupės „Oasis“ hitų. „Vaikystėje buvau didžiulis „Oasis“ gerbėjas, dėl jų išmokau net groti gitara. Mėgčiau remiksuoti vieną iš „Oasis“ dainų, bet būtų baisu sugadinti gerą daiktą“, – atvirauja Kim Fai.

Didžėjus pasakoja, kad turėdamas neribotą biudžetą, savo studiją įsirengtų kaime. „Mėgstu kaimo vaizdelį, būtent jį norėčiau matyti pro studijos langą. Prabangi akustika ir retro įranga. Geriausias kavos aparatas ir sušių sukimo rinkinys po ranka“, – savo svajonių studiją piešia didžėjus.

Kim Fai apie sušius kalba neatsitiktinai – pastaraisiais metais didžėjus mėgaujasi maisto gamyba. „Tai man padeda nuleisti garą po darbo dienos studijoje. Mano išrinktoji šiam įpročiui tikrai neprieštarauja“, – juokiasi „Exit“ šeštadienio svečias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.