Antradienį Vilniuje - nemokamas „Colours Of Bubbles“ koncertas

Lietuvos nepriklausomo roko grupių koncertų serija „Jack Daniel's Studio No. 7“ jau tapo šios vasaros tradicija. Šį antradienį į sostinės „Vienuolyno kiemą“ kviečia viena labiausiai patyrusių naujosios kartos Lietuvos „indie“ roko grupių, šiauliečiai „Colours of Bubbles“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2012, 1:33 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:57 PM

Gyvas įrodymas, kad geriausios šalies roko grupės užauga nebūtinai Vilniuje - šiauliečiai „Colours Of Bubbles“ ir dabar dienas leidžia Lietuvos Mančesteryje, tačiau Vilniuje jų gerbėjų bazė yra didesnė nei daugelio sostinės grupių. Per šešerius muzikinės veiklos metus vaikinai įrašė tokius Lietuvos „indie“ himnus kaip „Today“ ir „My Little Sue“, koncertais išmaišė Lenkiją ir Latviją, grojo Estijos nacionalinės televizijos eteryje, alternatyviuose T.Ė.T.Ė. apdovanojimuose buvo įvertinti kaip geriausia šalies roko grupė.

„Colours Of Bubbles“ vaikinai šią vasarą baigė dainos „Cut It Out“, kuri bus pristatoma kaip radijo ir interneto singlas, įrašą - jame dalyvavo ne tik vokalistė Milda Stasaitytė, bet ir trimitininkas Ignas Vaišnoras. Rokinę šios dainos versiją grupė sugrojo Latvijoje prie Baltijos jūros vykusiame festivalyje „Summer Sound“, šiaurinės Latvijos miškuose rengiamame „Fonofest“, taip pat gyvai ją atliko „Rietumu“ radijo studijoje.

Roko grupės „Freaks On Floor“ penktasis gimtadienio koncertas baigėsi grupės vokalistui Justinui Jaručiui sudaužius gitarą, krentant būgnams ir muzikantams nardinant galvas į tortą. Tai buvo viena iš šią vasarą sostinėje vykstančio nepriklausomo roko koncertų ciklo „Jack Daniel's Studio No. 7“ dalių.

Iki šiol po legendinio viskio vėliava jau pasirodė minėti „Freaks On Floor“, Markas Palubenka, „Garbanotas Bosistas“, „ReedNoBrass“, „Deeper Upper“ ir „Without Letters“. Visi jie – perspektyvios jaunosios kartos Lietuvos grupės ir atlikėjai, grojantys tik gyvai ir vedantys Lietuvos roko ir plačiąja prasme nepriklausomą muziką į priekį.

Grupės „Colours Of Bubbles“ pasirodymas, kaip ir visi šios serijos koncertai žiūrovams nekainuos nieko - belieka tik ateiti. Vartai atkeliami 18 val., koncerto pradžia – 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.