Efektingas „Spice Girls“ sugrįžimas (video)

Viena Londono olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijos staigmenų sekmadienio vakarą tapo trumpam atsikūrusi praėjusio amžiaus dešimtojo dešimtmečio popdievaičių grupė „Spice Girls”. Merginos į sceną atriedėjo Londono taksi automobiliais, kurių numerius puošė žodis „Spice“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2012, 10:07 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:01 AM

Per efektingą šou Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell ir Victoria Beckham pristatė kelis savo hitus. Tarp jų – ir 1996 metų dainą „Wannabe”.

Birželio mėnesį merginos susibūrė, kad pristatytų miuziklą „Viva Forever”. Tačiau dalyvauti žaidynių uždarymė sutiko ne iš karto. Kaip „Lietuvos rytas“ jau rašė, Mel B, Mel C, E. Bunton ir G. Halliwell iš karto sutiko su pasiūlymu dalyvauti šou. V. Beckham šiek tiek spyriojosi – ji jau atsisveikino su svajonėmis apie sceną ir dabar, bet galiausiai irgi prisidėjo prie buvusių kolegių.

„Mes labai didžiuojamės būdamos britės ir nekantriai laukiame olimpiados. Aš gerbiu savo praeitį ir myliu merginas. Kas žino, gal kada nors mes su „Spice Girls” dar ką nors padarysime”, – olimpinių žaidynių išvakarėse sakė V. Beckham.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.