Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

E. Johno grupės muzikantas rastas negyvas

Britų dainininko Eltono Johno grupės narys Robertas Wayne'as Birchas, kuris su šia popmuzikos garsenybe du sykius viešėjo Vilniuje, vakar rastas negyvas, skelbia žurnalo „Rolling Stone“ interneto svetainė. Įvykį tiriančių pareigūnų teigimu, spėjama, jog vyras nusižudė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-16 16:26, atnaujinta 2018-03-17 08:22

Skelbiama, jog R.W. Bircho kūnas su šautine žaizda galvoje rastas netoli Los Andželo. Pranešama, jog muzikantas nepaliko atsisveikinimo raštelio.

Bosininkas R.W. Birchas su E. Johnu bendradarbiavo du dešimtmečius. Jis – ilgiausiai E. Johno kolektyve grojęs bosininkas. R.W. Bircho grojimas skamba keliuose dainininko albumuose - „Made In England“, „Big Picture“, „Peachtree Road“, „The Captain And The Kid“. Muzikantas taip pat grojo su B.B. Kingu, Corinne Bailey Rae, Steve'u Archeriu ir kitais garsiais atlikėjais.

Su E. Johnu muzikantas du sykius viešėjo Vilniuje – 2006-aisiais koncertavo Vingio parke, o 2011-aisiais - „Siemens“ arenoje.

E. Johnas savo interneto svetainėje paskelbė: „Esu sukrėstas ir šokiruotas, netekęs savo draugo ir bendražygio Bobo Bircho. Reiškiu užuojautą Bobo žmonai Michele, jo sūnui Jonathanui ir jo artimiesiems. Man Bobas buvo šeimos narys. Jis 20 metų grojo mano grupėje, kartu surengėme per 1400 koncertų. Jis – vienas geriausių muzikantų, su kokiais man yra tekę dirbti, per visą kartu praleistą laiką kelyje jis niekada nesugrojo ar nesudainavo nė vienos natos „pro šalį“.

Nerandu žodžių apibūdinti šiai tragiškai mirčiai ir kaip smarkiai jį mylėjau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.