Į Karklę traukiantys linksmybių mėgėjai alumi pasirūpino iš anksto

Linksmybių mėgėjai šį savaitgalį renkasi pajūryje. Penktadienį čia prasidėjo bene didžiausia vasaros jaunimo fiesta – festivalis „Karklė live music beach“. Apie 15 valandą pagrindinėje automobilių stovėjimo aikštelėje buvo likę vos keliolika laisvų vietų. Daugiausiai atvykstančiųjų – iš Palangos pusės. Sočiai apsirūpinę maistu ir gėrimais jaunuoliai dairėsi patogesnės vietos apsistoti ir klausinėjo, kur Olando kepurės skardis. Festivalio svečiai neslėpė – jie nusiteikę kaip reikiant pasiautėti.

Karklėje renkasi festivalio „Karklė live music beach“ svečiai.<br>E. Petkutė
Karklėje renkasi festivalio „Karklė live music beach“ svečiai.<br>E. Petkutė
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Petkutė

Aug 17, 2012, 7:53 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:41 AM

Kai kurie atvykėliai į renginių zoną traukė jau gerokai įkaušę. Alumi ir maistu kelioms dienoms daugelis taip pat pasirūpino iš anksto.

Festivalio organizatoriai tikino, jog šio renginio publika taiki, tad rimtesnių incidentų nesitikima. Renginių metu visoje teritorijoje budės gelbėtojai, policijos pareigūnai, veiks medicinos punktai.

14 val. startavęs festivalis tęsis iki sekmadienio vakaro. Šešiose scenose pasirodys ryškiausi muzikinio pasaulio atstovai – iš viso bus surengta 50 koncertų. Savaitgalį Karklėje laukiama ne mažiau kaip 10 tūkst. svečių.

Penktadienį koncertuos Markas Palubenka, „Lemon Joy“, „Carpark North“, PER, „Žalvarinis“, A. Smilgevičiūtė ir „Skylė, Alina Orlova, Marijonas Mikutavičius bei visų laukiami svečiai iš Rusijos „Mumiy Troll“. Šeštadienį į scenas lips Ieva Narkutė, „Deep Insight“, „Atika“, Leon Somov ir Jazzu, „Skamp“, Keistuolių teatras, Mantas, Andrius Mamontovas ir grupė SEL.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.