Įspūdingoji scena Vingio parke bus ardoma iki ketvirtadienio

Antradienio vakarą Vilniuje nugriaudėjus įspūdingam JAV popžvaigždės Lady Gagos koncertui, darbas Vingio parke virė visą naktį. Jis nenutrūks iki ketvirtadienio – tiek laiko reikia, kad būtų išardyta, į vilkikus sukrauta ir išvežta dainininkės pasirodymo scena. Ją Lady Gagos publika kitą pirmadienį pamatys Helsinkyje.

Lady Gagos koncerto scena bus ardoma iki rytojaus.<br>D. Umbrasas
Lady Gagos koncerto scena bus ardoma iki rytojaus.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2012-08-22 17:12, atnaujinta 2018-03-17 05:35

Per šimtą Lady Gagos padėjėjų ir beveik 300 Vilniuje pasamdytų darbininkų ardyti 79 metrų pločio sceną pradėjo, praėjus porai minučių po dainininkės pasirodymo pabaigos.

Spalvinga dainininkės trijų aukštų „pilis“ buvo išardyta per naktį. Šiandien toliau ardomos sudėtingos scenos konstrukcijos.

Kaip skelbta anksčiau, gastrolių „The Born This Way Ball“ sceną per Europą gabena net 55 vilkikai.

Kadangi per poros dienų pertrauką tarp pasirodymų neįmanoma išmontuoti ir pervežti visos scenos technikos, yra pagamintos trys identiškos šioms gastrolėms skirtos scenos.

Tad iš Vilniaus scena bus vežama į Suomiją, o Rygoje, kur Lady Gaga pasirodys ketvirtadienį, ir Taline, kur jos šou bus surengtas šeštadienį, scenos pasirodymams jau yra montuojamos.

„Darbai vyksta be trikdžių, Lady Gagos komanda labai patenkinta tuo, kaip pavyko koncertas Vilniuje“, - sakė koncerto rengėjų „BDG Music“ atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.