Lady Gaga į Vingio parką vyko su augintiniu (išskirtiniai kadrai, video)

Antradienio vakarą Vilniuje koncertą surengusi amerikiečių dainininkė Lady Gaga iš viešbučio į Vingio parką išvyko nešina savo šuneliu Fozzi. Dainininkei išvykstant iš užmiestyje įsikūrusio viešbučio „Le Meridien Vilnius“, apsaugininkai nėrėsi iš kailio, kad fotografai neužfiksuotų garsenybės, tačiau lrytas.lt fotokorespondentui pavyko tai padaryti. „Fotografuoti teko nuo atlikėjos nutolus 100 metrų atstumu. Apsaugininkai nuolat šukuoja visą aplink viešbutį esančią teritoriją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2012, 4:09 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:39 AM

Teko vilktis maskuojamosios spalvos drabužius, gultis krūmuose kaip kokiam snaiperiui ir laukti kelias valandas. Tačiau galiausiai nuotrauką padaryti pavyko“, – pasakojo Lady Gagą išskirtiniuose kadruose įamžinęs fotografas Mindaugas Kulbis.

Vengdama dėmesio, atlikėja 18 val. 20 min. iš viešbučio išėjo ne pro pagrindinį jo įėjimą. Šuniukas Fozzi ją lydi gastrolėse po visą pasaulį, tačiau antradienio naktį Vilniaus oro uoste susirinkę gerbėjai jo nepamatė.

Į Vingio parką išvykusi atlikėja į sceną žengė po devintos valandos vakaro – iki tol publiką „apšildė“ britų grupė „The Darkness“ ir diskžokėjai Lady Starlight.

Lady Gaga prieš viešnagę Lietuvoje nufilmavo trumpą filmuką, kuriame įamžinta, kaip ji ir Fozzi smagiai leidžia Bukarešte - mieste, kurį atlikėja praminė Mažuoju Paryžiumi:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar E. Vaitkus yra grėsmė nacionaliniam saugumui?