Lady Gagos „mažieji monstriukai“ į Vingio parką rinkosi nuo ryto

Iki amerikiečių popžvaigždės Lady Gagos koncerto Vilniuje likus keletui valandų, į Vingio parką jau renkasi ištikimiausi dainininkės gerbėjai, trokštantys pasirodymą pamatyti iš itin arti. Į specialią zoną „Monster Pit“ norintys patekti žiūrovai savo galimybės laukė nuo aštuntos valandos ryto. Prizas už tokį atsidavimą dainininkei – proga koncertu mėgautis iš specialios zonos, „įrėmintos“ liežuvio formos podiumo.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 22, 2012, 11:12 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:54 AM

Lady Gagos atstovai kas penkiolika minučių žingsniavo prie vartų į koncerto teritoriją ir įvesdavo žiūrovus į aptvertą Vingio parko erdvę, kurioje vakare vyks įspūdingas koncertas.

Toks ritualas atliekamas kiekviename mieste, kuriame vyksta dainininkės pasaulinių gastrolių „The Born This Way Ball“ koncertai. Vietos arčiausiai scenos negalima nusipirkti – ji atitenka tik tiems, kurie įrodo, kad labiausiai to nori.

Rekomenduojamas būdas patekti į „Monster Pit“ – laukti eilėje nuo ankstyvo ryto ir būtinai pasipuošti taip, kad Lady Gagai būtų malonu žiūrėti į ištikimiausius savo gerbėjus, kuriuos ji vadina „mažaisiais monstriukais“.

Lietuviai, kurių daugumą sudarė jauno amžiaus žiūrovai, prie Vingio parko demonstravo savo fantaziją. Merginos puošėsi ryškiaspalviais perukais, veidus dažėsi taip, kad atrodytų lyg pabaisos, puošėsi plėšytomis pėdkelnėmis ir JAV vėliavos spalvų timpėmis.

Vienas vaikinas apsimuturiavo „stop“ juosta, kuria pažymėta renginio teritorija. Prie įėjimo trys moksleivės sau į plaukus suko gaiviųjų gėrimų skardines, dėmesį traukė suknelėmis, imituojančiomis Lady Gagos apdarus.

Nors pagal taisykles į „Monster Pit“ patekti turėtų tik įspūdingai pasipuošę gerbėjai, dainininkės atstovų širdys suminkštėjo – į parką jie įleido ir paprastais džinsais ir marškinėliais apsirengusius žiūrovus.

Įleisti į parką, žiūrovai buvo uždaryti aptvertoje teritorijoje, kurioje iki pavakarės lauks galimybės užimti savo vietas ypatingoje zonoje.

Iš mobiliųjų telefonų klausydamiesi Lady Gagos dainų jie gali stebėti, kaip atliekami paskutiniai įspūdingos scenos statymo darbai.

Vartai į Lady Gagos pasirodymą visiems įsigijusiems bilietus bus atverti 17 valandą. Koncerto pradžia – 19 val. 30 min. Prieš Lady Gagos pasirodymą koncertuos britų roko grupė „The Darkness“ ir JAV diskžokėja Lady Starlight.

Koncertą rengianti agentūra „BDG Music“ ragina į koncertą  atvykti visuomeniniu transportu arba automobilius statyti toliau nuo renginio vietos – prognozuojama, kad prieš renginį prie parko gali susidaryti transporto spūstys.

Taip pat informuojama, kad policija neleis statyti automobilių Geležinio vilko gatvėje – Vingio parko prieigose.

Žiūrovams primenama, kad koncerto vietoje už maistą, gėrimus, Lady Gagos suvenyrus ir kitas prekes bus galima atsiskaityti tik grynaisiais pinigais.

Nespėjusių įsigyti bilietų žiūrovų patogumui prie dviejų įėjimų į Vingio parką – iš M.K. Čiurlionio ir Geležinio Vilko gatvės – bus įrengtos bilietų kasos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.