Priėmimo Sopote sužavėtas E. Dragūnas: „Laikas pamiršti stereotipus apie Lenkiją“

Lenkijos mieste Sopote viešinti grupė „Sel“ penktadienio vakarą surengs pasirodymą festivalyje „Top Of The Top“. Kartu su geriausiais keliolikos valstybių atlikėjais pasirodysiantis „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas prisipažino esąs priblokštas pasiruošimo pačiam festivaliui lygio, dėmesio atlikėjams ir įspūdingos scenos, kuri įrengta Sopoto Miško operos amfiteatre.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 23, 2012, 5:38 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:54 AM

„Kai paskelbiau, kad koncertuosiu Lenkijoje, pasigirdo komentarų – ai, čia lenkai, ką jie gali. Bet Lenkija stovi dešimt kartų aukščiau nei Lietuva. Tuos stereotipus, kad ten blogi keliai ar panašiai, reikia pamiršti. Per metus gal trečią kartą čia lankausi, įspūdžiai – labai geri“, - sakė ketvirtadienio naktį į Sopotą atvažiavęs E. Dragūnas, su skaitytojais pasidalijęs keliomis nuotraukomis iš užkulisių.

Festivalyje „Top Of The Top“ pasirodys rusų atlikėja MakSim, pernai „Eurovizijoje“ trečiąją vietą užėmęs švedas Ericas Saade, tame pačiame konkurse dalyvavęs latvių duetas „Musiqq“, į tarptautinius vandenis jau išplaukusi estų grupė „Ewert & The Two Dragons”, islandų dainininkas Mugisonas, muzikantai iš Vengrijos, Šveicarijos, Prancūzijos, Portugalijos, Danijos ir kitų šalių.

Koncertą penktadienio vakarą tiesiogiai transliuos Lenkijos TV kanalas „Polsat“.

„Festivalio idėja – pakviesti geriausias įvairių šalių grupes. Organizatoriai vertino atlikėjų reitingą, bilietų pardavimų rezultatus savo šalyse. Todėl ir mes sulaukėme kvietimo.

Peržiūrėjau atlikėjų pasirodymus portale „YouTube“ - visi labai stiprūs. Su islandu jau teko susipažinti – labai geras atlikėjas. Danai „Nik & Jay” - irgi fantastiški.

Festivalio rengėjai nori, kad atliktume dainą „Ten, kur sapnai“ - specialiai jai pritaikė scenografiją ir apšvietimą. Scena atrodo nerealiai, įgarsinimas puikus, mes gyvename prabangiuose viešbučio numeriuose, mus po miestą vežioja brangiais automobiliais. Už vieną dainą sumokėtas įspūdingas honoraras“, - įspūdžiais dalijosi E. Dragūnas.

Lietuvos atlikėjas jau spėjo pakoreguoti festivalio rengėjų planus – jo repeticija buvo numatyta 9 valandą ryto, tačiau Egidijus atsisakė repetuoti taip anksti.

„Dabar guliu lovoje. Devintą ryto repetuoti negaliu, taip anksti mano smegenys dar miega. Repeticija perkelta į ketvirtą valandą popiet“, - lrytas.lt sakė atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.