Lady Gagos koncerto rengėjas: „Į Vilnių pakviesti Madonną būtų rizikinga“

Baltijos šalių žiūrovai šįmet galėjo pamatyti garsiosios Madonnos koncertą Rygoje, tačiau šios minties buvo atsisakyta dėl Lady Gagos vizito, atskleidė pastarosios atlikėjos pasirodymą Vingio parke surengusios kompanijos „BDG Music“ vadovas Peeteris Rebane. Anot jo, reikėtų gerai pamąstyti, ar Madonną ateityje verta kviesti į Lietuvą - verslininką kiek nuvylė į Lady Gagos koncertą parduotų bilietų skaičius.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 26, 2012, 11:29 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:47 AM

Paprašytas palyginti Lady Gagos ir Madonnos pasirodymus, 2009-aisiais pastarosios atlikėjos šou Taline surengęs P. Rebane sakė, kad jų lygis smarkiai nesiskiria.

„Jei kalbame apie šou apipavidalinimą, Madonnos koncertas - techniškai sudėtingesnis, ten daugiau ekranų ir kitų panašių dalykėlių. Tačiau Lady Gaga ją pralenkia dekoracijomis ir scenografija. Abiejų atlikėjų naudojamos technikos ir aparatūros kiekis yra labai panašus, Lady Gaga tikrai nenusileidžia Madonnai.

Dainininkių populiarumas skiriasi. Į Madonnos koncertą Taline 2009-aisiais 70 tūkst. bilietų pardavėme per dvi su puse dienos. Akivaizdu, kad ji - popmuzikos karalienė jau tris dešimtmečius ir turi daugiau gerbėjų nei Lady Gaga.

Kūrybingumu Lady Gaga tikrai yra geresnė. Mačiau keturis Madonnos ir du Lady Gagos koncertus. Kaip dainininkė, muzikantė, Lady Gaga yra talentingesnė. Daugiau asmenybės žavesio, žinoma, turi Madonna. Bet man padarė įspūdį, kaip Lady Gaga per koncertus bendrauja su publika, daug su ja kalbasi, ji kur kas spontaniškesnė. Madonna to nedaro, jos koncerte viskas surepetuota iki smulkmenų ir tai dažnai sukuria dirbtinumo įspūdį“, - lygino estų verslininkas.

Anot jo, Vingio parkas - puiki vieta, ji patiko ir Lady Gagai, ir jos įgarsintojams. „BDG Music“ stengsis bent sykį per metus parke surengti užsienio žvaigždės koncertą.

„Bet po Lady Gagos pasirodymo man būtų sunku apsispręsti, ar rengti Lietuvoje Madonnos koncertą. Pagrindinė abejonių priežastis - nustebino, kad į bene didžiausią visų laikų šou Lietuvoje bilietai nebuvo išgraibstyti.

Kad atsipirktų Madonnos koncertas, reikia, kad Vingio parkas būtų pilnutėlis. Tai būtų didelė rizika.

Ar Madonnos koncertas brangesnis nei Lady Gagos? Nėra paslaptis, kad Madonna yra didžiausią honorarą gaunanti atlikėja pasaulyje“, - sakė P. Rebane.

Madonna šią savaitę Nicoje baigė gastrolių MDNA pasirodymus Europoje. P. Rebane atskleidė, kad buvo rimtai svarstoma galimybė vieną jos koncertų surengti Rygoje.

„Tačiau kadangi į Baltijos šalis sutiko atvykti Lady Gaga, šios idėjos atsisakėme - tą pačią vasarą šioje rinkoje pristatyti abiejų artisčių koncertus būtų nelogiška“, - sakė „BDG Music“ vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.