Premjera: grupė „The Perfect Pill“ pristato vaizdo klipą „Delusions Of Grandeur“

Iš grupės IR griuvėsių šių metų pradžioje pakilęs duetas „The Perfect Pill“ gausina nuveiktų darbų sąrašą. Lrytas.lt skaitytojai pirmieji gali pamatyti ir įvertinti grupės vaizdo klipą „Delusions Of Grandeur“ - šią ir kitas savo dainas „The Perfect Pill“ pristatys šį savaitgalį sostinėje vyksiančiame festivalyje „Vilnius Music Week“.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 29, 2012, 4:28 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:58 AM

Dainininko, gitaristo Germano Skorio ir būgnininko Josho McClungo duetas klipą nufilmavo koncerto Vilniaus klube „Tamsta“ metu.

„Buvo svarbu klipe parodyti būtent koncertą. Klausytojams tebekyla klausimų, kuo mes skiriamės nuo grupės IR, kurioje grojome iki šių metų.

Norėjosi perteikti pasirodymų energiją ir tai, kad jiems stengiamės pasitelkti įvairius scenografijos sprendimus, įdomesnį apšvietimą, dekoracijas. Tai, kad tik dviese galima sukurti intensyvų skambesį – tai Lietuvoje nėra dažnas atvejis.

Klipe nėra publikos vaizdų, nes norėjome parodyti, kaip scenoje jaučiamės mes. Gal net ne visi tai pastebės, bet skirtinguose klipo epizoduose yra sudėtas garsas ir iš paties koncerto, ir iš studijoje padaryto įrašo“, - sakė G. Skoris.

Vaizdo klipą keliomis kameromis nufilmavo Simonas Glinskis, šiuo metu kuriantis ir naują dainininkės Jurgos Šeduikytės vaizdo klipą.

Kūrinį „Delusions Of Grandeur“ klausytojai gali nemokamai atsisiųsti iš dueto interneto svetainės – theperfectpill.lt

„Tokia yra šių dienų realybė, sunku tikėtis, kad žmonės mokės pinigus už muziką. Nemokamai dalijamės visais kūriniais, kuriuos iki šiol esame įrašę“, - sakė G. Skoris.

Šįmet ne tik Lietuvoje, bet ir Norvegijoje koncertavęs duetas šiuo metu kuria pirmąjį albumą, kurį turėtų išleisti kitais metais. Spalį Germanas ir Joshas ketina pristatyti minialbumą su keletu dainų.

„Kol kas mūsų muzika eina įvairiomis kryptimis, vienos dainos skambesys labai skiriasi nuo kitos.

Sakoma, kad Lietuvoje pradėti naują roko grupę nėra lengva, tačiau mes neturime kuo skųstis, mums gerai sekasi, turime nemažai koncertų“, - pasakojo G. Skoris.

Šeštadienio vakarą grupė surengs pasirodymą Vilniuje, prie Nacionalinio dramos teatro – šis pasirodymas įtrauktas į festivalio „Vilnius Music Week“ programą.

Vaizdo klipą pirmieji gali pamatyti lrytas.lt lankytojai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.