N. Jaaras po koncerto Vilniuje: „Esu sužavėtas Lietuvos žmonių“

Menų fabriko „Loftas“ naujasis sezonas kartu su „Vilnius Music Week“ vakar buvo atidarytas subtiliomis natomis, pozityvia nuotaika ir su pačia gražiausia publika mieste. Paklausyti vakaro laukiamiausio atlikėjo, elektroninės muzikos dievuko Nicolaso Jaaro susirinko daugiau nei 1200 žmonių, skelbia menų fabrikas.

"Jie moka įsiklausyti, tačiau ir laiku „nusirauti“ bei paleisti savo kūnus šokiams", - lietuvius gyrė elektroninės muzikos garsenybė N. Jaaras.<br>J. Stacevičius
"Jie moka įsiklausyti, tačiau ir laiku „nusirauti“ bei paleisti savo kūnus šokiams", - lietuvius gyrė elektroninės muzikos garsenybė N. Jaaras.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2012, 3:54 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:57 AM

„Patikėkite, nedažnai tai sakau, tačiau esu sužavėtas Lietuvos žmonių – jie moka įsiklausyti, tačiau ir laiku „nusirauti“ bei paleisti savo kūnus šokiams“, – interviu „Loftui“ po pasirodymo sakė amerikiečių, čiliečių ir palestiniečių kraujo turintis N. Jaaras.

Atlikėjas menų fabriko publiką apdovanojo visais savo žinomiausiais kūriniais – „El Bandido“, „Mi Mujer“, „Space Is Only Noise“ ir t.t. – tačiau ir pasiliko daug erdvės eksperimentams.

„Labai mėgstu klubinę aplinką. Ji man nė kiek nepaviršutiniška. Joje tvyro kažkokia skausmo, širdgėlos nuotaika, o tai padeda išjausti muziką”, – toliau interviu savo mintis dėstė šiuo metu pasaulyje itin populiarus kūrėjas N. Jaaras.

Paklaustas, ką su savimi atsivežė į Lietuvą, jis atsakė, kad nieko ypatingo, išskyrus laimės kauliuką, kurį visad su savimi nešiojasi vidinėje odinės striukės kišenėje: „Šį kauliuką man padovanojo mano pirmoji mergina. Kai man buvo penkiolika“, – šypsodamasis pasakojo 22 metų muzikantas.

Nicolas iš Lietuvos šįryt išskrido itin sužavėtas ne tik vietinės publikos, bet ir paties menų fabriko: „Vos tik užėjęs į „Loftą“ pajaučiau, kad čia vyksta geri dalykai“.

Taip pat muzikantas prisipažino, kad kuo toliau juda į Rytus nuo jo pamėgto Berlyno, tuo jam labiau patinka: „Neseniai buvome Gruzijoje, Turkijoje, o dabar esame Lietuvoje – galiu pasakyti, kad čia žmonės kur kas atviresni. Noriu čia grįžti kuo greičiau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas