R. Williamsas rudenį gerbėjus pradžiugins nauju albumu (video)

Britų dainininkas Robbie Williamsas lapkričio 5-ąją po trejų metų pertraukos pristatys naują solinį albumą „Take The Crown“, pranešė šį diską išleisianti kompanija „Universal Music“. „Mano pagrindinis tikslas buvo įrašyti tai, ką aš ir kiti laiko hitais“, - paskelbė dainininkas.

Naujojo R. Williamso albumo viršelis.
Naujojo R. Williamso albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2012, 8:24 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:43 PM

38-erių atlikėjas – vienas populiariausių Didžiosios Britanijos dainininkų. Jo albumai parduoti daugiau nei 60 milijonų egzempliorių tiražu. Dainininkas yra pasiekęs Britų muzikos apdovanojimų rekordą – jo kolekcijoje yra net 17 šių prizų.

2009-aisiais solinį albumą „Reality Killed The Video Star“ išleidęs atlikėjas, kaip pats vėliau prisipažino, patyrė kūrybos krizę, kai nebežinojo, kokiu keliu eiti.

2010-aisiais atlikėjas prisijungė prie savo buvusių bendražygių „Take That“, su kuriais keliolika metų anksčiau išsiskyrė nemaloniomis aplinkybėmis.

Kartu su „Take That“ Robbie išleido didžiulio populiarumo sulaukusį albumą „Progress“ ir surengė pelningumo rekordus mušusias gastroles po Europos stadionus.

Panašu, kad tai buvo trumpalaikis bendras projektas – prie solinės karjeros reikalų grįžęs R. Williamsas įrašė dešimt naujų dainų, kurios skambės albume „Take The Crown“. Jo viršelį puošia aukso spalvos R. Williamso atvaizdas.

Tiesa, albumą reklamuosiančią dainą „Candy“, kuri bus oficialiai išleista spalio pabaigoje, sukurti padėjo „Take That“ lyderis Gary Barlow.

Albumą prodiusavo Garrettas „Jacknife“ Lee, dirbęs su „Bloc Party“, R.E.M., „Snow Patrol“ ir kitais žinomais artistais.

Dainos "Candy" vaizdo klipo filmavimo fragmentas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.