Kubiečių „Pasion de Buena Vista“ pasirodymai vyks kamerinėje aplinkoje

Gruodžio 20-23 dienomis didžiausiuose Lietuvos miestuose autentiškus pasirodymus surengs profesionali šokėjų ir atlikėjų trupė iš Kubos „Pasion de Buena Vista“. Trupės pageidavimu į jų pasirodymus Klaipėdos „Švyturio“, Panevėžio „Cido“, Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Siemens“ arenoje galės patekti tik po 2 tūkstančius žiūrovų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2012, 1:33 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:28 PM

„Trupė pageidauja, kad jų pasirodymui arenose būtų sukurta kamerinė aplinka, todėl turėsime iki minimumo sumažinti arenų erdves. Tačiau tokiu būdu bus garantuojamas ne tik puikus matomumas bet kur sėdinčiam žiūrovui, bet ir sukuriama ypatinga, intymesnė, Kubos karščiu alsuojanti atmosfera“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Pasak „Pasion de Buena Vista“ atlikėjų, tik mažoje, kamerinėje patalpoje galima surengti išties kokybišką pasirodymą bei tinkamai perteikti ir parodyti turtingą ir išraiškingą Kubos muzikinę kultūrą, kuriai labai svarbus intymumas, ore tvyranti aistra ir kubietiško karščio prisotintas oras.

Į pasaulines gastroles besiruošiantys „Pasion de Buena Vista“ artistai lietuviams prieš pat didžiausias metų šventes žada nepamirštamą, unikalią, gyvai atliekamos kubietiškos muzikos ir aistringų autentiškų šokių fiestą, kurioje Lotynų Amerikos ritmų mėgėjai nesunkiai atpažins tokius šokius kaip salsa, rumba, mambo ar čia čia čia.

Kubiečių „Pasion de Buena Vista“ trupę sudaro geriausi Kubos artistai: šeši talentingi šokėjai, du užburiančio balso atlikėjai – genialieji Pachinas Inocencio ir Mariela Stiven, dešimt muzikantų ir trys pritariantys atlikėjai.

„Praėjus šiek tiek laiko nuo prekybos bilietais pradžios matome, jog kol kas kubiečių pasirodymais labiausiai domisi ir bilietus sparčiausiai perka Vilniaus ir Kauno gyventojai, tačiau baigiantis vasarai didžiųjų šalies miestų gyventojus sparčiai vytis pradėjo ir klaipėdiečiai bei panevėžiečiai“, – pastebi J. Vėželis.

Kubiečių trupės „Pasion de Buena Vista“ turą per Lietuvos arenas organizuoja didžiausiai šalyje pramogų verslo kompanijų grupei „SEVEN Entertainment“, vienijančiai įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu, priklausanti bendrovė „SEVEN Live“.

„Pasion De Buena Vista“ pristatymo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.