Naujas Lady Gagos albumas bus išleistas kaip interaktyvioji aplikacija

Neseniai Lietuvoje viešėjusi popmuzikos žvaigždė Lady

Lady Gaga žada, kad jos naujojo albumo muziką geriausiai pateiks ne kompaktinė plokštelė, o interaktyvioji aplikacija.<br>M. Kulbis
Lady Gaga žada, kad jos naujojo albumo muziką geriausiai pateiks ne kompaktinė plokštelė, o interaktyvioji aplikacija.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

WENN-BNS ir lrytas.lt inf.

2012-09-07 16:07, atnaujinta 2018-03-16 21:44

Dainos „Poker Face“ atlikėja apie savo naujo albumo „Artpop“ viziją paskelbė savo socialiniame tinklaraštyje „Little Monsters“.

Dainininkė norėtų, kad jos gerbėjai albumo dėka „visiškai pasinertų“ į „kelių raiškos priemonių sukeltus pojūčius“, kuriuos galės patirti jau kitą pavasarį.

„Su džiaugsmu galiu jums visiems pranešti, kad „Artpop“ bus keletą raiškos priemonių naudojantis dalykas, ir jis išeis skirtingomis formomis. Geriausias būdas visiškai pasinerti į „Artpop“ yra jį išgirsti per aplikaciją...“, - rašo Lady Gaga.

„Jūs įkvėpėte mane sukurti ką nors, ką galima būtų perduoti per vaizdus, nes tikrai, jūs taip bendraujate su manimi ir vieni su kitais. Tikiuosi, kad visi jūs toliau augsite kartu ir jus visus sies kūrybiškumas“.

Aplikacijoje taip pat bus papildomos medžiagos - tai ir vaizdo įrašai, žaidimai, papildomi įrašai, net ir galimybė susirašinėti internetu.

Lady Gagos albumą „Artpop“ tai pat galima bus įsigyti kompaktiniame diske ir skaitmeniniu pavidalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.