Lietuvos didžėjai Ibisoje įrašys kūrinį kartu su šokių muzikos dievuku Sasha

Lietuvos didžėjai Kastis Torrau, Donatello ir Arnas D įrašys bendrą kūrinį su legendiniu Didžiosios Britanijos didžėjumi Sasha. Šiandien, pirmadienį, lietuviai išskrido į Ibisą, kur Sasha ne tik kuruoja savo renginių seriją paplūdimio klube „Ushuaia“, bet ir turi nuosavą įrašų studiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 12:17 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:56 PM

„Numatyta, kad studijoje užtruksime dvi dienas. Jau žinome ir būsimojo garso takelio pavadinimą - „Smoke Cone“. Nekantraujame praverti studijos duris“, - pasakojo Donatello.

Didžėjai planuoja rasti laiko ne tik įrašams, bet ir aplankyti pagrindinius klubus, gražiausius Ibisos pliažus. „Būtinai noriu patekti į Richie Hawtino klubinę naktį „Enter“ ir Carlo Coxo „Revolution“, kurios vyksta „Space“ klube“, - sakė Kastis Torrau.

Galimybę padirbėti Ibisoje lietuviams atvėrė pernai laimėtas ateities prodiuserio konkursas, kurį surengė Sasha, „Burn Studios“ ir elektroninė muzikos parduotuvė „Beatport“.

Konkurse varžėsi daugiau nei 1000 didžėjų ir prodiuserių iš viso pasaulio – nuo Brazilijos iki Lietuvos. Kastis Torrau, Donatello ir Arnas D konkurso laurus nuskynė pateikę geriausiu pripažintą Sashos kūrinio „Cut Me Down“ remiksą.

Šiuo metu lietuvaičių remiksas-čempionas skaičiuoja jau beveik 1,3 mln. peržiūrų portale „Youtube“. Pagrindiniu prizu turėjo tapti Lietuvos didžėjų kelionė į Sashos studiją Niujorke, tačiau vėliau konkurso organizatoriai Niujorką pakeitė Ibisa.

Lietuvių sukurtas Sashos kūrinio remiksas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.