K. Melua gimtadienio dovana sau - naujas vaizdo klipas (video)

Populiarioji dainininkė Katie Melua pristatė naujausią muzikinį vaizdo klipą. Sekmadienį 28 -ąjį gimtadienį šventusi popžvaigždė dainos „The Walls Of The World“ klipą nufilmavo Norvegijoje. Šis kūrinys yra naujausias singlas iš kovo pradžioje išleisto K. Melua albumo „Secret Symphony“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2012, 2:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:49 PM

Penktąjį studijinį darbą atlikėja įrašinėjo garsioje „Air Studios“ studijoje Londone. Kaip ir anksčiau, taip ir naujų dainų įrašų metu Katie bendradarbiavo su britų dainų autoriumi ir kompozitoriumi Mike‘u Battu.

„Visada norėjau tai padaryti – dainuoti kitų sukurtas dainas“, - sako K. Melua. „Kartu su Mike‘u parašėme kelias naujas dainas, tačiau pagrindinė idėja buvo rasti kitų kompozitorių, pavyzdžiui Rono Sexsmitho ir kitų, kūrinius. Smagu, kad gerbėjams tai patiko“.

Jau lapkričio 25 dieną „Žalgirio arenoje“ Kaune vienintelį koncertą surengsianti Katie naujausią vaizdo klipą filmavo Norvegijoje, kur grojo Tromso mieste vykusiame muzikos festivalyje „Døgnvill Festival“.

Rugsėjo 1 dieną atlikėja ištekėjo už buvusio sportininko ir ilgamečio draugo Jameso Toselando. Šventinėje ceremonijoje, kuri vyko Londone, svečiavosi Nyderlandų princas Pieteris - Christiaanas Michielas, muzikos prodiuseris Williamas Orbitas ir dainininkės bendražygis kompozitorius M. Battas.

K. Melua naujas vaizdo klipas - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.