Vokiečių atlikėjo Apparat koncertas Kaune nukeliamas dėl ligos

Jau šį penktadienį, rugsėjo 21-ąją Kauno kultūros renginių vieta „Gargaras“ minės pirmąją savo veiklos sukaktį. Į gimtadienio šventę organizatoriai dar pavasarį pasikvietė vokiečių atlikėją Apparat. Deja, dėl rimtų sveikatos problemų, susijusių su klausa, Sascha Ringas (toks tikrasis atlikėjo vardas) savo pasirodymą Kaune paprašė nukelti į lapkričio 23-ąją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2012, 12:17 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:58 PM

Iš anksto „Gargaro“ atstovus įspėjęs Apparat apgailestavo, kad sunegalavo po intensyvių kelionių Indijoje ir Amerikoje. Negalėdamas rizikuoti brangiausiu savo turtu – klausa – atlikėjas nusprendė pasisaugoti, tad į vėlesnį rudenį perkėlė ir kitus artimiausiu metu suplanuotus savo pasirodymus.

Gimtadienis – pati rimčiausia šventė, todėl ji rugsėjo 21-ąją „Gargare“ įvyks bet kuriuo atveju ir bet kokiu oru. Penktadienio programoje – gyvi „Happyendless“ ir „Golden Parazyth“ koncertai bei didžėjų Saulty („Downtown Party Network“) ir Gvido („Partyzanai“) pasirodymai. Simbolinė dovana klubo draugams, artimiesiems ar tiesiog pažįstamiems – nemokamas įėjimas visą gimtadienio naktį.

Apparat kūrybos gerbėjai gali ramiai laukti vėlesnio rudens – visi jau parduoti išankstiniai bilietai į vokiečių elektronikos virtuozo pasirodymą galios ir lapkritį. Tie, į kurių planus nauja koncerto data „Gargare“ netelpa, gali grąžinti „Tiketoje“ pirktus bilietus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.