Vilniaus centre griaudėjo J. Didžiulio vakarėlis su senų automobilių paradu

Artėjantį garsaus Kolumbijos atlikėjo Juaneso pasirodymą Vilniuje iš šios šalies kilęs dainininkas Jurgis Didžiulis pristatė linksmu vakarėliu miesto centre. Viename senamiesčio skverų dueto „The Ball & Chain” narys didžėjavo, muzikai skambant ne tik iš garso kolonėlių, bet ir iš ta proga suvažiavusių senų automobilių.

J. Didžiulis "apšildys" lapkritį vyksiantį Kolumbijos žvaigždės koncertą.<br>J. Stacevičius
J. Didžiulis "apšildys" lapkritį vyksiantį Kolumbijos žvaigždės koncertą.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2012, 1:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:01 PM

„Surengsime tokią fiestą, kokios Lietuva dar nematė. Tokią, kokios būna tik Kolumbijoje! Vakarėliui muziką paruošti man padėjo pats Juanesas, tad jo metu skambės patys geriausi ir populiariausi Lotynų Amerikos ritmai. Šis vakarėlis - būdas supažindinti lietuvius su Kolumbijos muzikine kultūra, bet ir įžanga į lapkritį Vilniaus „Siemens“ arenoje pirmą kartą įvyksiantį akustinį Juaneso koncertą“, – prieš renginį sakė Juaneso koncertą „apšildyti“ pasirinktas ir su žvaigžde telefonu jau šnekėjęsis J. Didžiulis.

Karštais ritmais pulsuojančią muziką pasirinkęs atlikėjas greitai priviliojo būrį smalsuolių, tarp kurių buvo ir jo sutuoktinė bei muzikinė partnerė Erica Jennings. Juos sudomino ne tik garsiai skambanti muzika, bet ir spalvingi retro automobiliai, kokius Vilniaus gatvėse pamatysi ne kasdien.

Visas vakarėlio „Colombian Block Party“ muzikinis repertuaras buvo transliuojamas specialiu radijo dažniu - tam, kad skverelį vakarėlio metu apjuosę amerikietiški automobiliai taptų tarsi papildoma garso aparatūra.

Hitu „La Camisa Negra“ išgarsėjęs Kolumbijos atlikėjas Juanesas koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje surengs lapkričio 7-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.