Reperis Lilas pristato vaizdo klipą „Išėjimas“ (video)

Šią vasarą debiutinį albumą „Pop“ kartu su elektroninės muzikos kūrėju ir prodiuseriu Innomine išleidęs reperis Lilas klausytojų teismui pateikia naujausią muzikinį vaizdo klipą „Išėjimas“. Hiphopo mylėtojų ir kritikų pripažintas „Lietuvos MC battle“ laimėtojas Lilas bei elektroninės muzikos kūrėjų „MuseIQ“ komandos narys Innomine įrašinėjant šį kūrinį į kompaniją pasikvietė Oskarą, šiuo metu koncertuojantį su judviejų visoje Lietuvoje pristatomu gyvu projektu.

Šviežias skambesys ir netikėti muzikiniai sprendimai - taip savo tikslus pristato reperis Lilas.
Šviežias skambesys ir netikėti muzikiniai sprendimai - taip savo tikslus pristato reperis Lilas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2012, 1:40 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:54 PM

„Mūsų duetas labai mėgsta eksperimentuoti, kartais net šokiruoti. Esam už šviežią skambesį ir netikėtus muzikinius sprendimus. Unikalus Oskaro vokalas šį kūrinį dar geriau atskleidžia ir suteikia jam visiškai naujų spalvų“, – apie dainą pasakoja Lilas.

Žmogaus vidiniai išgyvenimai, minčių virtinė ir jausmų sumaištis – tai erdvė, kurioje Lilas pasakoja išties nelengvą istoriją.

„Klipe buvo svarbu parodyti dvi siužeto linijas: pagrindinėje – žmogų, atvirai kalbantį apie tai, kas dedasi jo galvoje, simboliškai nespalvotoje ir blankioje – tai, ką tuo metu žmogus išgyvena savo viduje.

Filmavimo vietos taip pat pasirinktos neatsitiktinai. Juk miškų glūduma ir tamsa kaip niekas kitas padeda perteikti vidinį žmogaus pasaulį, jam likus vienam sunkiomis akimirkomis“, – vaizdo klipo idėja dalinasi ir jį pasižiūrėti kviečia Lilas.

Ne dideliu biudžetu, o sumanymu ir išskirtiniais kūrybiniais sprendimais paremtas vaizdo klipas buvo filmuojamas bei montuojamas jungtinės vizualinių menų komandos „United studio“ ir „In Beat“.

Lilo klipas „Išėjimas“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.