Virš debesų savo muzikos grupę pristatę „Kito kampo“ aktoriai kitą koncertą žada surengti po vandeniu

Nauja nuotaikinga muzikos grupė „Eilinis elitas“ iki trečiadienio rytą spėjo nuskristi į Turkiją ir sugrįžti į Vilnių. Poilsiautojus gabenančiame lėktuve du pasirodymus surengusi grupė, į kurią susibūrė improvizacijų teatro „Kitas kampas“ aktoriai, po skrydžių juokavo, kad kitas jos pasirodymas vyks po vandeniu.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 26, 2012, 8:35 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:29 PM

Pasirodymai, kuriuose niekada neaišku, kokia daina skambės, nes tai nulemia žiūrovai – taip pristatomas spalio 3 dieną Vilniaus klube „Tamsta“ vyksiantis „Eilinio elito“ oficialus debiutas.

Kiek anksčiau aktorių sumanymus galėjo įvertinti prieš kelionę nieko apie šią pramogą neįtarę poilsiautojai.

Pusę penkių ryto į oro uostą nuvykę aktoriai Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas sužinojo, kad skubiai teks keisti pasirodymo sudėtį.

Paaiškėjo, kad aktorius Šarūnas Datenis neturi paso, todėl vietoj jo iš lovos buvo išverstas ir skubiai į oro uostą nulėkė kitas „Eilinio elito“ narys Martynas Nedzinskas.

Koncertuose klubuose prie grupės dar prisijungs pianistas Dmitrijus Golovanovas, tačiau skrydyje į Turkiją ir atgal aktoriai išsivertė su akustine gitara.

„Savo veikloje mes norime plėsti ribas. Šįkart nusprendėme tai padaryti iki dešimties kilometrų aukščio. Manau, mums pavyko.

„Eilinis elitas“ - tai chuliganiškas intarpas į tai, ką darome su „Kitu kampu“. Mėgstame žaisti, šį kartą pažaidėme šiek tiek aukščiau“, - šypsojosi A. Bružas.

„Mums yra tekę improvizuoti ir kieme, ir namuose, ir prie upės, bet skrendantis lėktuvas – turbūt keisčiausia vieta.

Kitas mūsų žingsnis bus povandeninės plotmės“, - juokavo K. Glušajevas.

Nuvažiuoti į paplūdimį aktoriai nespėjo – nuskridę trumpai atsipūtė ir netrukus jau keliavo atgal.

„Apžiūrėjome Turkiją iš viršaus – gražūs kalnai, vandens daug“, - rimtu veidu pasakojo A. Bružas.

„Neslėpsiu, pavydu tiems, kurie ten poilsiauti skrido“, - antrino M. Nedzinskas.

„O man nepavydu, nes darbas, kaip ir poilsis, žmogų puošia“, - reziumavo K. Glušajevas.

Lėktuvui skrendant atgal į Vilnių, aktoriai surengė kiek trumpesnį pasirodymą – nenorėjo žadinti lėktuve snaudžiančių kūdikių.

„Iš patirties žinau – geriau, kada kūdikis miega“, - pastebėjo šią vasarą su dainininke Šorena Džaniašvili pirmagimio susilaukęs A. Bružas.

Atvykę į Vilniaus oro uostą, aktoriai buvo pasodinti ant išlankstomos lovos – kaip juokavo jų bičiuliai, „elito fotelyje“.

Pabendravę su žurnalistais, jie sėdo į išnuomotą limuziną – irgi pabrėždami elitinę naujosios grupės prigimtį.

„Ar laimėsime M.A.M.A. apdovanojimų? Nežinau, matysime, bet tai nėra mūsų tikslas. Iš tikrųjų mūsų tikslas – pakvailioti.

Visi pasirodymo tekstai – improvizuoti, bet muzikinė struktūra yra. Galima palyginti su džiazu – ten irgi yra muzikos „kvadratas“, bet niekas negali nuspėti, kaip pasisuks melodija“, - sakė A. Bružas.

„Eilinio elito“ koncertuose, žadama, susipins rokas, repas, dabstepas, kantri, bosanova, regis ir visi kiti įmanomi stiliai. Visi aktoriai dainuos ir repuos, A. Bružas gros gitara, Š. Datenis – lūpine armonikėle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.