Grupės „Akvarium“ nariai Vilniuje pristatys projektą „Welcome To The Club“ (video)

Lapkričio 23 dieną Vilniaus koncertų salėje „Piano.LT“ tikros, gyvos muzikos gerbėjų laukia išties didelis įvykis – vienintelis nuostabios grupės „Welcome To The Club“. Grupę sudaro legendinės grupės „Akvarium“ muzikantai: Igoris Timofejevas (gitara, saksofonas, fleita) ir Olegas „Šaras“ Šavkunovas (perkusija, vokalas), o taip pat kultinis pianistas ir aranžuotojas Olegas Belovas drauge su unikaliu bosininku ir būgnininku (kurių vardai kol kas laikomi paslaptyje).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-01 11:53, atnaujinta 2018-03-16 11:11

Muzikantai publikai pristatys naują, paties Boriso Grebenščikovo palaimintą (ir „Akvarium“ studijoje įrašytą), palankiai muzikos kritikų įvertintą albumą „WTTC-2“, o taip pat geriausius savo ankstesnius kūrinius.

Prieš pustrečių metų „Welcome to the club“ jau koncertavo sostinės Šv. Kotrynos bažnyčioje. Tuomet muzikantai pasirodė trio sudėtimi: I. Timofejevas, O. Šavkunovas ir O. Belovas. Dabar grupė nusprendė visus garsus atlikti gyvai, be naudojimosi kompiuteriu, todėl šiame koncerte bus dar daugiau emocinių atspalvių.

Grupės muzika apibūdinama kaip „world“, avangardo, džiazo ir regio kokteilis. Organizuojant koncertą teko neįtikėtinai ilgai tartis su grupe, kadangi rasti laiko itin dažnai prestižiniuose muzikos festivaliuose koncertuojančios, o taip pat su pačiu „Akvarium“ užsiėmusios grupės kalendoriuje nebuvo paprasta.

„Welcome To The Club“ muzikos pavyzdys:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.