Garsiai JAV grupei „Sparks“ pirmąją viešnagę Vilniuje primena nuotraukos ir suvenyrai

Kone pusę amžiaus koncertuojanti amerikiečių grupė „Sparks“ spalio 4 dieną surengs pasirodymą Vilniuje, „Forum Palace“ scenoje. Būtent čia startuos rudeninis koncertinis grupės turas „Two Hands One Mouth“. Agentūros „Relax Live!“ vadovas Artūras Mirončikas mena 2008-ųjų vasarą, kuomet salė buvo sausakimša, o atlikėjai tyčia perkėlė savo skrydį namo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-02 14:55, atnaujinta 2018-03-16 10:19

„Pamenu, jiems taip patiko Vilniuje, kad abu broliai ekspromtu pasiliko Vilniuje dar vienai parai, - su šypsena kalba A. Mirončikas. - Ta proga nuvykome į Trakus, kur pietavome ant ežero kranto, o vėliau plaukiojome jachta. Net nepastebėjau, kada jie spėjo prisipirkti įvairių suvenyrų. Vėliau, kai parvyko namo, vyresnysis brolis Ronas atsiuntė keletą nuotraukų. Vienoje jų įsiamžino su lietuviškais suvenyriniais keramikiniais krepšinio marškinėliais. Jis yra prisiekęs krepšinio gerbėjas ir, kiek žinau, renka visus Michaelo Jordano sportinių batelių modelius.

Tuo pačiu plaukiodami jachta Trakuose spėjome ir papokštauti bei sukurti legendinio grupės 1974 metų albumo „Propaganda“ viršelio lietuvišką 2008 metų versiją.“

Agentūros „RELAX Live!“ vadovas atviravo, kad broliai ne kartą prašė patarimų ir lietuviškų patiekalų gaminimo klausimais bei gyrėsi savo virtuvėje atkartoję Lietuvoje ragautą maistą. Gerus įspūdžius iš viešnagės Lietuvoje „Sparks“ klavišininkui namuose taip pat primena garbingoje vietoje laikomas įrėmintas 10 litų banknotas.

„Tiesa, galbūt mažai kas žino, bet prieš ketverius metus vizito Vilniuje metu gavome leidimą filmuoti jų koncertą. Po pasirodymo perdavėme darbinę vaizdo medžiagą ir maloniai nustebome, kad tais pačiais metais specialiai tik Japonijoje leidžiamame albume muzikantai panaudojo keletą momentų iš Vilniaus koncerto. Jie buvo patalpinti kaip papildoma išskirtinė albumo vaizdo medžiaga, o albumo knygutėje patalpinti mūsų sveikinimai visiems grupės fanams pasaulyje“, - prisimena A. Mirončikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.