„Nauja pupytė“ N. Šiaudikytė užsimojo klubų sienas drebinti D. Guettos dainomis

Grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė sugalvojo naują projektą. Nauju įvaizdžiu bei geriausiai pasaulyje žinomomis dainomis atlikėja vilios į koncertuos, kuriuose atliks garsiojo prancūzų didžėjaus bei prodiuserio Davido Guettos kūrinius.

N. Šiaudikytės projektą pristato nauja seksuali fotosesija.
N. Šiaudikytės projektą pristato nauja seksuali fotosesija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2012, 8:06 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:24 AM

„Idėja buvo brandinta jau seniai. Po dalyvavimo projekte „Lietuvos balsas“ ir prisijungimo prie grupės „Naujos pupytės“ nenorėjau nuleisti rankų ir solinėje karjeroje. Todėl nusprendžiau daryti projektą, kuris galėtu sudrebinti visų Lietuvos klubų sienas“, - sakė atlikėja.

D. Guetta yra vienas populiariausių didžėjų pasaulyje, sukūręs begales bendrų dainų su garsiausiais pasaulio atlikėjais, tokiais kaip Jessie J, Usheris, Rihanna ir kiti.

„Jo kūriniai klausomi tiek klubuose, tiek radijuje, todėl ir nusprendžiau, kad projektą dedikuosiu jam. Klausantis dainų gimė įvaizdžio bei fotosesijos idėjos. Fotosesija vyko „Moscow“ klube. Darbas įgavo pagreitį ir jau šį penktadienį įvyks pirmasis mano koncertas Kaune, kokteilių bare „Barbar'a“, - pasakojo Neringa.

„Džiaugiuosi, kad Neringa yra labai darbštus ir savo tikslo siekiantis žmogus. Labai teigiamai žiūriu į jos norą daryti ir solinį projektą. Kiek reikės, tiek padėsiu - ir kaip prodiuserė, ir kaip kolegė“, - žada „Naujų pupyčių“ lyderė Oksana Pikul.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.