Užsidaro Klaipėdos muzikinis klubas „Dr. Who“

Puspenktų metų uostamiesčio naktinio gyvenimo kraują varinėjusi erdvė deda tašką savo ryškioje istorijoje, kupinoje neeilinių herojų. Šį savaitgalį Klaipėdos klubas „Dr. Who“ pakvies į paskutinius savo vakarėlius su rezidentu Justin Beat, DJ Andriumi Rio, tuntu šviesių prisiminimų ir ištikimų draugų kolekcija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-04 13:37, atnaujinta 2018-03-16 09:02

„Atsisveikinimo savaitgalį skiriame visiems, gyvenusiems pagal neoficialų „Dr. Who“ šūkį: „Live your life, be free!“. Taip, tai pabaiga. Bet ne pasaulio“, – šypsojosi stabdžius papaudusio klubo atstovai.

Penktadienį ir šeštadienį vyksiantys „Dr .Who: The End“ vakarėliai taškysis rinktiniais kūriniais, ryškiausiai paženklinusiais pastarųjų kelerių metų naktis, tostais už gerą laiką ir giedra energija. Klaipėdos naktibaldų laukia paskutinė proga pabūti tarp sienų, kurias drebino daugiau nei 400 renginių, įskaitant anšlaginius Lietuvos atlikėjų koncertus bei žvaigždžių iš užsienio pasirodymus.

Nuo devintojo dešimtmečio legendos „SNAP!” iki DJ Sash ar danų „Robotboys“ – „Dr. Who“ svečių geografija buvo išties plati.

Dar pirmaisiais „Dr. Who“ metais gimusi serija „Dr. Who Gyvai“ suteikė progą iš arčiau pamatyti ir išgirsti daugybę numylėtinių: mikrofonu čia dalijosi Mantas Jankavičius, Donatas Montvydas, Vaidas Baumila, Jazzu ir Leonas Somovas, „Skamp“, Sasha Song, Linas Adomaitis ir kiti.

„Dr. Who“ „žiburėliai“ neįprastame kontekste pristatė lietuviškosios estrados legendas, popscenos vilkus ir jų laikui atsparius šlagerius – Stasį Povilaitį, Kastytį Kerbedį, Džordaną Butkutę, Tomą Augulį, Egidijų Sipavičių. Viena klubo vizitinių kortelių tapo teminių vakarėlių serijos: instinktus išlaisvinantys „Dr. Who in Fetish“, „Dr. Who in Zoo“ sukosi drauge su spalvingais „Dr. Who Circus“, „Dr. Who Beach“, dangiškais „Dr. Who“ Heaven“ malonumais. Stileiviškos „Dr. Who Fashion“ serijos metu savo kolekcijas pristatė žinomi klaipėdiečiai dizaineriai Aina Zinčiukaitė, Raimundas Petreikis, grožio meistrai ir salonai.

Puspenktų metų patirties pramogų versle sukaupusi bendrovė „Pramogos tau“, valdžiusi klubą „Dr. Who“ ir šiemet Klaipėdos senamiestyje atidariusi stilingą „Killerz Disco Bar“, savo veiklą tęsia su naujais projektais – iki Naujųjų Lietuvoje planuoja atidaryti dvi naujas pasilinksminimo vietas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.