Reperis Pushaz išleidžia solinį albumą „Knyga be pavadinimo“ (audio)

Septyneri metai solinės tylos, tačiau netrukus lentynose pasirodys trečiasis reperio Pusho solinis albumas „Knyga be pavadinimo“. Jame – penkiolika naujausių kūrinių nestandartinėje dėžutėje, kuri primins knygą.

"Jau 15 metų ant scenos. Kaip juokingai skamba. Jaučiuosi tarsi kokia estrados legenda", - sako Pushaz.<br>M. Stankevičius
"Jau 15 metų ant scenos. Kaip juokingai skamba. Jaučiuosi tarsi kokia estrados legenda", - sako Pushaz.<br>M. Stankevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2012, 3:36 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:37 AM

“Du soliniai albumai, keturi albumai su “G & G Sindikatu”, darbai studijoje kartu su Egidijumi Dragūnu („Sel“), „Legato“, „Da manifest“, „Išjunk šviesą“, bendri kūriniai su „Bix“, „Skamp“, Linu Adomaičiu. Jau 15 metų ant scenos. Kaip juokingai skamba. Jaučiuosi tarsi kokia estrados legenda“, - šypsosi atlikėjas.

Naujausiame jo albume – tokie radijo hitai kaip „Ji mano“ (kartu su L. Adomaičiu) bei „Jazz‘as gydo“. Repo gerbėjai galės išgirsti naujus kūrinius, įrašytus kartu su Daiva Starinskaite („Keymono“), Svaru, Kastetu, Dj Mamania („G & G sindikatas“), L. Adomaičiu, Tautrimu Rupulevičiumi – Onsa, Akmėja ir daugeliu kitų atlikėjų.

„Sunku vertinti savo kūrybą, bet tikrai žinau, kad šiame albume aš - kitoks nei ankstesniuose soliniuose ar grupės albumuose, - sako Pushaz. - Nepabijojau eksperimentuoti. Galutinę kūrinių korekciją atliko Tomas Walzas iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kuris yra dirbęs su tokiom repo žvaigždėm kaip „Wu -Tang Clan“, „Gang Starr“, „Pete Rock“. Tikrai dėl to nesigailiu ir esu patenkintas rezultatu“.

Albumas bus pristatomas koncertinio turo po Lietuvą metu. Pushaz į sceną pasikvies ir Dj Justinez, Ygą („Da Manifest“), Joshą McClungą („The Perfect Pill“), „West Coust Crew“, Messiah, Medoną. Koncertų metu bus galima įsigyti „Knygą be pavadinimo“ su reperio autografais bei specialius marškinėlius.

„Koncertas - tai energijos apsikeitimo epizodas. Iš publikos semiuosi energijos, kuri varo į priekį. Po koncerto esu tiesiog išsunktas, atrodo, kad būčiau nubėgęs kokius 50 km. Niekada nesupratau, kaip galiu ant scenos ištempti pusantros valandos, ardydamasis vienodu tempu. Ant scenos jauti gerą žmonių energiją. Šiuo atveju būname tarsi vampyrai. Bet tikiu, kad publika taip pat gauna iš manęs energijos. Tai tarsi uždaras ratas. Tai išskirtinis dalykas, kuris gerai velka“, - apie koncertus kalba reperis.

Koncertinio turo datos

Spalio 19 d. Vilnius, „Brodvėjaus Pub'as“ Spalio 20 d. Kaunas, „Dejavu Party Bar“ Spalio 26 d. Šiauliai, „Pogo“ Spalio 27 d. Klaipėda, „Fabric“ Lapkričio 2 d. Alytus, „Čikaga“

Pusho daina iš naujojo albumo „Praeitis primins apie save“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.