Hiphopo žvaigždės DJ Premier ir Bumpy Knuckles Vilnių drebins jau šį šeštadienį

Hiphopo muzikos mėgėjams ypatingo renginio laukti liko nedaug. Kultinio prodiuserio ir kompozitoriaus DJ Premier pasirodymas jau visai čia pat – šį šeštadienį hiphopo genijus drebins menų fabriko „Loftas“ sienas. Legendinės repo grupės „Gang Starr“ narys į Lietuvą atvyksta su mikrofonu apsiginklavusiu Bumpy Knuckles priešakyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2012, 1:27 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:44 AM

DJ Premier, gerbėjų dar šaukiamas Premo, ir oficialiai nokautų karaliumi pripažįstamas repo virtuozas MC Bumpy Knuckles kelias valandas truksiančiame koncerte pristatys naujausio, šių metų pradžioje klausytojų ausis pasiekusio bendro jų albumo „The KoleXXXion“ programą ir krūvą puikiai melomanams atpažįstamų hitų bei klasika tapusių hiphopo muzikos perlų.

Atlikėjai ypatingų reikalavimų renginio organizatoriams „Diskoholikams“ nepareiškė. DJ Premier svarbiausia, kad saugiai atkeliautų jo plokštelės ir garsas koncerto metu būtų nepriekaištingas. Reperiams taip pat rūpi, kad klausytojai iš jų pasirodymo išeitų patenkinti.

Neabejojama, kad geidžiamiausi hiphopo grojaraščiuose skambantys ritmai „Lofto“ erdvę pavers kunkuliuojančiu garsų ir jausmų katilu. O tinkamą jo temperatūrą prieš repo autoritetų koncertą padės prižiūrėti gausus būrys lietuviškos hiphopo scenos atstovų: „Dee & Kamy“, „Tie Geresni“, MC Messiah, „Omerta“ ir Yga & Broo.

„Nelabai norisi daugžodžiauti, bet turbūt akivaizdu, kad esame labai laimingi ir mums tikrai garbė apšildyti tokią hiphopo legendą. Šiuo metu praktiškai visa mūsų grupė serga, tačiau jei reikės, po koncerto gulsim į ligoninę, bet Premo apšildysim!“ – džiūgaudami sako „Tie Geresni“ vaikinai.

„Dee & Kamy“ galimybę apšildyti DJ Premier ir Bumpy Knuckles priėmė kaip dovaną. „Džiaugiamės, kad galėsim lipti į sceną prieš tokias repo muzikos žvaigždes, vienaip ar kitaip turėjusias įtakos mūsų kūrybiniame gyvenime“, – atvirauja savo pasirodymui jau seniai pasiruošęs duetas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?