Premjera. Elektroninės muzikos duetas „mmpsuf“ pristato vaizdo klipą „Tracks“ (video)

Viena įdomiausių Lietuvos muzikos grupių „mmpsuf“ savo gerbėjams paruošė staigmeną. Internete pasirodė naujas jos vaizdo klipas „Tracks“. Jame skambantis kūrinys taip pat yra naujiena daugeliui klausytojų – šios dainos nėra nė viename iš dviejų jau išleistų dueto albumų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-13 18:39, atnaujinta 2018-03-16 03:22

Eglės Sirvydytės ir Aivaro Ruzgo muzikinė vizija jau sulaukė palaikymo ne tik Lietuvoje. Šių metų pradžioje internete nemokamai išplatintas antrasis „mmpsuf“ albumas „Retina“ buvo puikiai įvertintas daugelio užsienio muzikos tinklaraščių.

Trapi, melancholiška dueto muzika su šiaurietiškais atspalviais sulaukė pritarimo ir didmiečių klubuose bei muzikos festivaliuose, kuriuose „mmpsuf“ šįmet surengė nemažai pasirodymų. Dueto muzika kartais lyginama su islandų Bjork ir „Sigur Ros“ kūryba. Alternatyvios muzikos apdovanojimų ceremonijoje T.Ė.T.Ė. grupė šįmet buvo nominuota trijos kategorijose, tiesa, prizų nelaimėjo.

Septynių minučių trukmės vaizdo klipo „Tracks“ idėjos autoriai ir režisieriai – patys dueto nariai. Įgyvendinti sumanymą jiems padėjo operatorius ir montuotojas Vytautas Kumža. Dainos nuotaiką iliustruoja klipe įamžinti susimąstę žmonės, nešantys vienas kitą ant pečių.

„Graži ir labai džiaugsminga akimirka“, - klipo pasirodymą komentuoja „mmpsuf“ nariai.

Klipas „Tracks“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.