„The Rolling Stones“ į sceną grįžta keturiais koncertais Didžiojoje Britanijoje ir JAV

Jau keletą mėnesių sklandę gandai apie būsimus grupės „The Rolling Stones“ koncertus patvirtinti pirmadienio popietę. „Ponios ir ponai, mes sugrįžtame“, - skelbiama oficialioje grupės svetainėje. Kartu pranešama, kad 50-metį šįmet švenčianti grupė lapkritį ir gruodį surengs keturis koncertus Didžiosios Britanijos sostinėje Londone ir JAV mieste Niuarke – šalia Niujorko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-15 15:20, atnaujinta 2018-03-16 02:37

Šie pasirodymai bus pirmoji galimybė gyvai išgirsti „The Rolling Stones“ po penkerių metų pertraukos.

Žadama, kad koncertuose grupė atliks eilę populiariausių savo kūrinių - „Gimme Shelter“, „Paint It Black“, „Jumping Jack Flash“, „Tumbling Dice“, „It’s Only Rock ‘n’ Roll“ ir kitas. Lapkritį pasirodys ir geriausių grupės dainų albumas „GRRR!“, kuriame gretai senųjų hitų bus du nauji kūriniai.

„Visiems patinka šventės, Londonas ir Niujorkas yra dvi puikios vietos tai padaryti“, - sako grupės dainininkas Mickas Jaggeris.

„Laukimas baigėsi. Visada sakiau, kad geriausia vieta rokenrolui – scena, mes nesame išimtis“, - antrina gitaristas Keithas Richardsas.

Pasirodymai Londono 02 arenoje įvyks lapkričio 25 ir 29 dienomis, koncertai Niuarko „Prudential Center“ - gruodžio 13 ir 15 dienomis.

Rengti šiuos koncertus grupei padės ilgamečiai bendražygiai – scenografijos dizaineris Markas Fisheris ir apšvietimo režisierius Patrickas Woodroffe'as.

Šie pasirodymai taip pat pristatys naują koncertų agentūrą „Virgin Live“, kurią įkūrė verslininkai Richardas Bransonas ir Paulas Dainty.

Gruodžio 15-ąją vyksiantis koncertas bus transliuojamas per televiziją – tiesa, transliacija bus mokama.

Kol kas nėra žinių, ar viena populiariausių roko grupių pasaulyje ketina šiuos jubiliejinius pasirodymus papildyti gastrolėmis kitose šalyse. Tačiau muzikantai yra užsiminę, kad jų nežavi mintis vėl keliauti per pasaulį – jie mieliau norėtų surengti po keletą koncertų keliuose miestuose.

Bilietų į šiuos ypatingus pasirodymus kainos kol kas viešai neskelbiamos, tačiau neabejojama, kad jos bus itin didelės.

"The Rolling Stones" filmukas, kuriuo grupės nariai pristato būsimus pasirodymus:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.