Po dramatiškų santykių su žmona Mundis pristato dainą „Aš ilgiuosi tavęs“ (audio)

Iš viešumos keletui mėnesių pradingęs dainininkas Edmundas Štengeris-Mundis, atsiribojęs nuo skandalingų sutuoktinės pareiškimų ir interviu, kuriuos ji iki šiol dalija žiniasklaidai, intensyviai dirbo studijoje ir savo gerbėjams pristato naują kūrinį. Atlikėjas užsiima muzikinių projektų prodiusavimu. Vienas jų – duetas, su muzikinio TV projekto „Lietuvos balsas“ finalininke Elvina Milkauskaite – „Aš ilgiuosi tavęs“, žaibiškai atsidūrė Lietuvos radijo stočių topuose, ir siūlomas įvertinti internautams.

Atlikėjas Mundis savo gerbėjams pristato naują kūrinį "Aš ilgiuosi tavęs".
Atlikėjas Mundis savo gerbėjams pristato naują kūrinį "Aš ilgiuosi tavęs".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-18 20:40, atnaujinta 2018-03-16 00:31

„Nežiūrint visų pastarąjį pusmetį ištikusių negandų mano gyvenimas eina toliau, aš dirbu mėgstamą darbą bei ieškau naujų sričių, kuriose galėčiau atsiskleisti. Manau, kad pirmasis mano paties prodiusuotas bei duetu su puikia atlikėja Elvina Milkauskaite įrašytas kūrinys „Aš ilgiuosi tavęs“, kokybiškas produktas. Kokybiškas visomis prasmėmis, tiek pačios dainos pasirinkimu – žodžius ir muziką jai parašė muzikos pasaulyje gerai žinomas Emanuelis Gonzalesas, už visą kitą muzikinę dalį buvo atsakingas Linas Adomaitis“ – pasakojo E. Štengeris-Mundis.

„Smagu buvo bendradarbiauti su Elvina - tai stipraus ir gražaus balso savininkė. Man atrodo, kad viskas šiai talentingai merginai dar priešakyje. Na, o Mundis - mano senas bičiulis - jis šiam dramatiškam kūriniui suteikė savitos spalvos. Prie dainos dirbo visa komanda, viskas buvo daroma profesionaliai ir nuoširdžiai, todėl tikiu šios dainos sėkme“, - sakė dainos garso dizaineris, 15-os metų Lietuvos muzikos pasaulyje jubiliejų neseniai paminėjęs atlikėjas, dainų autorius bei prodiuseris L. Adomaitis. Iš Palangos kilusi įspūdingo balso savininkė Elvina Milkauskaitė, dar dalyvaudama TV projekte traukė ne vieno muzikos prodiuserio akį. Mergina pasakoja, jog įrašyti dainą nebuvo taip sunku – ji jau turi patirties – dainuoja nuo mažumės, o prieš pusmetį sudalyvavo muzikiniame šou „Lietuvos balsas“, kuriame pateko į finalines kovas. Anot Elvinos, kur kas sunkiau buvo pasiryžti įvaizdžio permainoms.

„Džiaugiuosi, kad viskuo rūpinosi Mundis – surinko įvaizdžio specialistus, kurie pagalvojo apie viską ir pakeitė mane nuo kojų pirštų iki plaukų galiukų“ – kvatojo įvaizdį radikaliai pakeitusi ir specialioje fotosesijoje atsiskleidusi mergina.

E. Štengerio-Mundžio prodiuserinis debiutas – daina „Aš ilgiuosi tavęs“ jau sukasi radijo stotyse, jei klausytojai ją įvertins teigiamai, Mundis žada įrašyti klubinę jos versiją, rengti gyvus pasirodymus, o netrukus tikisi sukurti ir vaizdo klipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?