Albumo apžvalga. „The Perfect Pill“ „The Wake“ (video)

Šių metų pradžioje debiutavęs duetas „The Perfect Pill“ - du buvę grupės IR nariai Germanas Skoris ir Joshas McClungas. Aktyvumo pliūpsniais stebinanti grupė jau susuko ne vieną vaizdo klipą, sulaukė užsienio kritikų komplimentų festivalyje „Vilnius Music Week“, o dabar pribrendo ir pirmajam minialbumui.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("Lietuvos rytas")

Oct 20, 2012, 1:00 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:42 PM

Pasikeitė ne tik pavadinimas (kurį dėl sudėtingumo surasti informacijos apie grupę paieškos sistemoje „Google“ galima skelbti blogiausiu Lietuvos istorijoje), bet ir muzika. Tai iš esmės tebėra alternatyvus rokas, tačiau smarkiai pagardintas dabartinių mados tendencijų prieskoniais.

Germanas turi ekspresyvų balsą, o iš JAV į Lietuvą jau senokai atsibastęs ir čia užsibuvęs Joshas neatsitiktinai vadinamas bene geriausiu šių dienų šalies roko būgnininku, tad abiems sudedamosioms dueto dalims priekaištų nėra.

Tiesa, jų gali atsirasti, suvokus, kokios grupės įrašai tikriausiai per dažnai sukasi šių dviejų muzikantų grotuvuose. Kūrinio „Apres Moi Le Deluge“ gitaros skambesys ir vokalo manieros, elektroniniai garsai „Delusions Of Grandeur“ priedainyje - britų grupei „Muse“ tai tikrai išspaustų šypseną, bet „The Perfect Pill“ tikrai nėra vieninteliai pasaulyje, iš jos pasisėmę įkvėpimo.

Energijos ir ambicijų - per akis, instrumentų valdymo meistriškumo - irgi, bet „The Perfect Pill“ sumaniai rodo, kad moka ir apsiraminti. „Emigrant's Song“ - tiesiog pasakiško grožio baladė su aidinčiais keliais balso sluoksniais, sukelianti netikėtą mintį - nuotaika ir melodijos vingiais tai kone primena „a-ha“ lyriką. Tą patį įspūdį sustiprina titulinis kūrinys - ilgesingas, pripildytas melancholijos ir subtilių garso žaidimų.

Šį albumą galima įsigyti įvairiausiomis formomis - išradingumo nestokojantys vaikinai už 1000 litų siūlo nusipirkti ne tik dešimt kompaktinių plokštelių su autografais, bet ir surengti privatų akustinį koncertą. Jei jūsų piniginėje tiek atliekamų pinigų nėra, galima tiesiog už 10 litų nusipirkti įrašą ar išvis nemokamai jį atsisiųsti internetu. „The Perfect Pill“ suteikia daugybę būdų atrasti savo muziką - ir dievaži, ji to tikrai verta.

Įvertinimas - 8 iš 10.

„The Perfect Pill“ daina „Delusions Of Grandeur“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.