Prieš Vėlines naują dainą pristatanti I. Kazlauskaitė: „Man nepatinka bruzdesys su kaukėmis, moliūgais ir šmėklomis“ (audio)

LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė Ingrida Kazlauskaitė artėjančių Vėlinių proga nusprendė pristatyti naują, jautrų ir pasmingą kūrinį – dainą „Sūrus vanduo“. Žodžius ir muziką dainai parašė Rūta Lukoševičiutė ir Alvidas Kavaliauskas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2012, 5:42 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:34 PM

„Tai - lyrinė daina, labai tinkanti laikui, kai prisimename savo artimuosius, mylimuosius, kurių netekome. Man nepatinka šis bruzdesys su kaukėmis, moliūgais ir šmėklomis. Tebūnie ši daina atsvara amerikietiškam Helovinui. Taip jau susiklostė, kad aš dar visai maža būdama netekau tėvelio, gal todėl man Vėlinės – jautrus laikotarpis“, - sako Ingrida.

Dainos „Sūrus vanduo“ vaizdo iliustracijoms Ingrida panaudojo judviejų su šokių partneriu Ovidijumi nuotraukas iš romantiškos fotosesijos, skirtos LNK projektui „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Ingrida neatmeta galimybės, kad pagal šią dainą pašoks ant LNK parketo.

Kūrinys „Sūrus vanduo“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.