Brolių duetas „Timohi“ „Eurovizijos“ atranką šturmuos kūriniu „Time For Life“ (dainos premjera)

„Eurovizijos“ nacionalinė atranka įgyja pagreitį. Po dviejų prisistatymo koncertų, kuriuose atlikėjai dainavo ne tuos kūrinius, kuriais bandys pelnyti kelialapį į 2013-aisiais Malmėje vyksiantį konkursą, šį šeštadienį LRT televizijos eteryje prasidės atrankos turai. Dvynių Dmitrijaus ir Romano Timofejevų duetas „Timohi“ atrankoje pristatys dainą „Time For Life“, kurią šiandien pirmieji gali išgirsti lrytas.lt skaitytojai.

"Jei laimėsim – važiuosim su malonumu. Kuo daugiau įspūdžių, tuo linksmiau gyventi", - progos atstovauti Lietuvai "Eurovizijoje" neatsisakytų "Timohi".<br>J. Stacevičius
"Jei laimėsim – važiuosim su malonumu. Kuo daugiau įspūdžių, tuo linksmiau gyventi", - progos atstovauti Lietuvai "Eurovizijoje" neatsisakytų "Timohi".<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 29, 2012, 7:06 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:23 PM

Kartą „Eurovizijos“ atrankoje „Timohi“ dalyvavo su kūriniu, kurio priedainyje skambėjo šio konkurso laimėtojos Lenos vardas.

Muziką su nemaža doze humoro kuriantys broliai žada, kad ir šįmet atrankoje skambėsianti daina nebus liūdna, nors, atrodo, ir patys ne itin gerai žino, kas joje dainuojama.

„Tai tokia mūsų stiliaus daina apie tai, kad reikia skubėti gyventi, apie gyvenimo prasmę.

Mums angliškai sukurti dainą yra dar sunkiau nei lietuviškai. Tai net nežinome, humoristinė ji ar ne. Linksma dainelė.

Tekstą parašė mūsų trimitininko žmona. Bet ji tada dar nebuvo trimitininko žmona. Ir grupės „Timohi“ dar nebuvo. O eilės jau buvo. Mes vis žadėjom jas kur nors panaudoti. Ir pagaliau sulaukė tos eilės savo valandos“, - dainos istoriją pasakojo broliai.

Ne pirmą sykį atrankoje dalyvaujanti grupė, kadaise išgarsinta šou „Lietuvos talentai“, nenurašo savo galimybių – tiki, kad atrankoje gali nutikti visko.

„Mums tik labai gaila, kad TV eteryje dabar mažai vietų, kur galima gyvai pagroti.

Daugelis grupių neina į „Eurovizijos“ atranką, nes čia negalima groti instrumentais gyvai, tokios taisyklės. Mes, žinoma, jų nekritikuojame.

Keista padėtis – Lietuvoje daugybė festivalių, vasarą jie vyksta kiekvieną savaitgalį, juose pilna žmonių. O grupių, kurios ten groja, televizijos laidose nėra.

Pavyzdžiui, mūsų gerbėjai tikriausiai nevaikšto į klubus, tai, ką mes darome, jie sužino iš televizoriaus. Todėl čia ir dalyvaujame. Mums tai – didelė šventė, būdas save parodyti“, - sakė „Timohi“.

Pergalės atrankoje atveju „Timohi“, teigia broliai, tikrai nepabūgtų atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“.

„Jei laimėsim – važiuosim ten su malonumu. Kuo daugiau įspūdžių, tuo linksmiau gyventi.

Mes rr gatvėse nebijom groti, tad „Eurovizijoje“ tikrai nepasimestume“, - šypsojosi broliai.

Daina, kurią jie atliks „Eurovizijos“ atrankoje – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.